Uostamiestyje lauko kavinių bus daugiau | Diena.lt

UOSTAMIESTYJE LAUKO KAVINIŲ BUS DAUGIAU

Iš viso leidimų lauko kavinėms visoje Klaipėdoje šiemet yra išduota daugiau negu pernai, tačiau pačiame senamiestyje, važiuojamojoje dalyje, šią vasarą jų ketinama atidaryti mažiau nei praėjusį turizmo sezoną.

Iš viso šiam vasaros sezonui yra išduotas 91 leidimas lauko kavinėms, senamiesčio ir naujamiesčio teritorijose – 55, iš jų važiuojamojoje dalyje – 13.

Nepaisant to, kad praėjusiais metais daugelis senamiesčio gatvių dar buvo remontuojamos ir įrengti lauko kavinių tiesiog būdavo neįmanoma, buvo išduota 19 leidimų lauko kavinėms.

Šiemet gatvių remontai beveik baigti. Vis dėlto lauko kavinių Klaipėdos senamiestyje, važiuojamojoje dalyje šią vasarą bus mažiau nei pernai – tik 13.

Leidimai lauko kavinių veiklai vasaros sezonui išduodami nuo balandžio 1-osios, jie galioja iki spalio 31 d.

Tačiau lauko kavinių veiklai yra tokių leidimų, kurie senamiestyje važiuojamojoje dalyje veikiančioms maitinimo įstaigoms išduodami trejiems metams.

Savivaldybės atstovai pamena ne vieną atvejį, kai prašymų atidaryti lauko kavines savivaldybės atstovai nederindavo.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Dauk kur yra pasauly netik vasara bet ir šatuoji metu tai priklsus nuo saviniku kaip palaikys estetika ir švara tik sveikintina miestas atrodys givesnis jeigu erdvės bus tvarkomos gražei bus gėliu aukmenyjos bus jauku ir gražu senamiedtis atcigaus ir mokesčei plauks y biudžeta

Biznio skirtumai

Vero cafe nesinori antra karta eiti, o caffeine norisi vel ir vel

Man nepatinka

kai tos lauko kavinės užima visą šaligatvį ir aš turiu lipt į važiuojamą dalį. Tuo labjau centre kur vasarą eismas labai didelis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS