Uostamiestyje organizuojamos naujos pramogos? | Diena.lt

UOSTAMIESTYJE ORGANIZUOJAMOS NAUJOS PRAMOGOS?

Žinomo muzikos festivalių organizatoriaus Algirdo Barniškio-Blėkos akys nukrypo į Klaipėdą. Susitikimo su miesto vadovu metu aptartos renginiams tinkamos vietos, galimybės. Tikėtina, kad ateityje uostamiestyje gali nugriaudėti muzikos festivalis ar kitas tokio pobūdžio renginys.

Tai paaiškėjo antradienį vykusio Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko ir muzikos festivalių organizatoriaus A.Barniškio-Blėkos susitikimo metu.

Organizatorius dairosi į Klaipėdą kaip į vietą, kurioje yra gerų erdvių pramoginiams renginiams.

Susitikimo metu svečias domėjosi uostamiesčio infrastruktūra, galimybėmis čia organizuoti muzikinius renginius. Domėtasi ir Klaipėdos vadovo bei miesto pozicija tokių iniciatyvų atžvilgiu.

Tiesa, anot V.Grubliausko, kol kas kalbėti apie konkrečius sprendimus ar datas – kiek anksti.

"Tai, kad į Klaipėdą dairosi tokie solidūs ir gerą reputaciją turintys organizatoriai, mane džiugina. Jeigu Klaipėdoje ateityje atsiras dar naujų renginių, garsinančių miesto vardą ir pritraukiančių žmonių, aš visada jiems pritarsiu", – teigė V.Grubliauskas.

Meras, pristatęs svečiui pramogoms Klaipėdoje pritaikytas edves, patarė gerai įvertinti planuojamų renginių mastą bei jų vietą.

"Miestas yra miestas. Tai nėra užmiestis, kur galbūt yra paprasčiau organizuoti kokius nors Vudstoko tipo festivalius. Tai buvo apsikeitimas nuomonėmis, tačiau mane džiugina tai, kad Klaipėdoje matomas potencialas", – patikino meras.

GALERIJA

  • Planai: su Klaipėdos meru susitikęs A.Barniškis-Blėka domėjosi galimybėmis muzikos renginius organizuoti ir uostamiestyje.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pritariu paskutiniam komentarui

Man visi tokie komentuojantys nepasitenkinimus debiloidai turi radikalų politikų smarvę tokių kaip puteikiai, gražuliai ir visi kiti ligoniai... Kurie patys niekuo nėra gero nuveikę apart to kad rėkti kaip viskas blogai toje Lietuvoje, nes matai valdžia su jais "išmanėliais" nepasitarė prieš kažką sprendžiant... Šlykštu jau darosi nuo tų ligonių...

Tam kuriam klausimu daug

Tu gal mink į kaimą japi su savo nepasitenkinimais. Nepatinka jam mat kad su visuomene nepasitarė. Kas ta visuomenė tu? Kuo daugiau renginių tuo žinomesne Klaipėda. Kuo žinomesnė Klaipėda tuo daugiau paklausos. Kuo daugiau paklausos tuo daugiau darbo visiem ir daugiau uždirbs ir gal pramogų sugalvos daugiau. Tad eik su savo nepasitenkinimais kur kitur

ert

Apsvarstė, aš leidau.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS