Vaikams siūlomi ir falai | Diena.lt

VAIKAMS SIŪLOMI IR FALAI

Vaikų teisių sergėtojų akiratyje atsidūrė ir gardėsius klaipėdiečių atžaloms siūlanti parduotuvė. Jos asortimente – vyriško lytinio organo formos saldainiai.

Yra ir ant pagaliuko

Nuo kovo 1-osios įsigaliojusias sugriežtinto Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymo pataisas, regis, tikrai bus kur taikyti.

Mažametę auginanti klaipėdietė pasipiktino saldumynų parduotuvėje išvydusi itin pikantiškų formų saldainius.

"Mane labai nustebino, kad tokioje parduotuvėlėje, kurios duris pirmiausiai varsto maži vaikai, prekystaliai nukloti falo formos saldainiais. Jų radau visokių dydžių, dėžutėse ir net ant pagaliuko. Ką aš turėčiau pasakyti dukrai, jei ji paprašytų – mama, nupirk man šį saldainį", – kraupo klaipėdietė Olga.

Vestuvininkų prekė

Viename prekybos centre įsikūrusios "Saldūs majai" parduotuvės asortimentas esą piktino jau ne vieną mažylius auginantį tėvą ar motiną, tačiau šių gaminių nežadama atsisakyti.

"Tokius saldumynus turi pardavinėti sekso prekių parduotuvės. Jiems ne vieta tokiose parduotuvėlėse", – stebėjosi klaipėdietė.

Parduotuvės vedėja Irena Venskienė tikino, kad šiais saldainiais prekiaujama jau ne vienus metus.

"Tie suvenyriniai gaminiai nėra skirti vaikams. Jie laikomi po prekystaliu arba dėžutėse", – kalbėjo parduotuvės vadovė.

Teigiama, kad šių saldumynų esą užsiliko dar nuo Valentino dienos.

"Įsimylėjusiųjų dieną tai buvo viena populiariausių prekių. Tokius saldumynus perka ir mergvakariams, vestuvėms, kitoms šventėms", – pasakojo parduotuvės vadovė I.Venskienė.

Turi ir cukrinių kelnaičių

Tarp saldumynų galima rasti ant virvelės suvertų cukrinių kelnaičių, kurios kainuoja 19 litų.

Parduodami ir Kamasutros pozų šokoladiniai suvenyrai už 25 litus. Falo formos formų kiaušinienei kepti galima įsigyti už 10 litų.

O pikantiškų formų mėtinės pastilės parduodamos už 9 litus.

Klaipėdos Vaikų teisių apsaugos tarnybos vedėjos pavaduotoja Virginija Gelažnikienė net pašiurpo išgirdusi, jog vaikų lankomoje parduotuvėje siūloma skanauti vyriškų organų formos saldumynų.

"Negali būti, kad taip viešai tuo prekiaujama. Teks pasidomėti. Jokiu būdu tokių prekių neturėtų būti vaikų lankomose parduotuvėse. Tam yra skirtos sekso reikmenų parduotuvės", – kraupo V.Gelažnikienė.

Klaipėdiečiai šiai tarnybai jau skundėsi dėl vitrinose demonstruojamų nuogų merginų atvaizdų.

"Teko šias merginas aprengti, o vėliau jos iš vitrinų dingo. Tačiau pirmąkart girdžiu, kad tarp saldainių vaikams būtų siūlomi tokie dalykai", – stebėjosi V.Gelažnikienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Kiek

žmonių savanaudžių ir negailestingų vaikams.Komentaruose visa tai atsispindi.Visiškai nesvarbu,kad tai neturėtų būti kur užeina vaikai,svarbu,kad jo varganai vaizduotei tai tinka.

Šiaip

tokie saldainiai,tai nekultūros ir primityviausiai uždirbami pinigai.Neičiau ten daugiau pirkti,nes kas pigu,vulgaru ir kvaila aiteityje neturės paklausos.Gaila,kad žmonės tokiom kvailybėm domisi.Todėl parduotuvėje tokia prekė ir yra,kad primityvių pirkėjų atsiranda,kurie niekaip nuo subinės ir pimp neatsiplėšia.

anonimas

Super parduotuvė nieko blogo čia nematau , kiek lankiausi šioje parduotuvėje nepilnamečiams saldainiai kiek mačiau nepardavinėjami, o formų ir pozų jie ne tokių prisižiūri per televizija net po 20 val rodo vaizdelių, o kur dar platus internetas tai ir suvenyrinės parduotuvės irgi uždarykit ten irgi įvairių figūrų prisižiūrėt galima.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS