Vaikų ligoninei - „Klaipėdos naftos“ parama | Diena.lt

VAIKŲ LIGONINEI - "KLAIPĖDOS NAFTOS" PARAMA

  • 2

Bendrovė „Klaipėdos nafta“ jau trečius metus pratęsė bendradarbiavimą su Klaipėdos  vaikų ligonine, kuriai bendrovės skiriama parama kasmet leidžia iš dalies atnaujinti turimą vaikų ligų diagnostikai ir gydymui skirtą įrangą.

„Klaipėdos naftos“ parama – efektyvesnei vaikų ligų diagnostikai ir gydymui

Bendrovė „Klaipėdos nafta“ jau trečius metus pratęsė bendradarbiavimą su Klaipėdos  vaikų ligonine, kuriai bendrovės skiriama parama kasmet leidžia iš dalies atnaujinti turimą vaikų ligų diagnostikai ir gydymui skirtą įrangą.

Ketvirtadienį bendrovės „Klaipėdos nafta“ ir Klaipėdos vaikų ligoninės atstovai pasirašė paramos sutartį, pagal kurią gydymo įstaigai bendrovė skyrė paramą sveikatos apsaugai – mikrobiologinio analizatoriaus įsigijimui. Šis aparatas palengvins vaikų ligų diagnostiką, ji bus paprastesnė ir efektyvesnė.

„Vaikų sveikatos stiprinimas ir išsaugojimas yra viena iš svarbiausių valstybės sveikatos politikos krypčių. Matydami nuolatinį Klaipėdos vaikų ligoninės indėlį į šį procesą, jaučiame poreikį prisidėti ir mes. Be to, daug dėmesio skirdami savo darbuotojų sveikatos priežiūrai bei ligų prevencijai, puikiai suprantame, jog sveikata yra neįkainojamas turtas, kurį reikia tausoti nuo mažens“, - po paramos sutarties pasirašymo sakė Rokas Masiulis, „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius.

„Klaipėdos nafta“ ir Klaipėdos vaikų ligoninės draugystė užsimezgė 2012 m. Tąkart suteikta parama naujai medicininei aparatūrai įsigyti.

2013 metais bendrovė prisidėjo prie kito visuomenės sveikatos apsaugos projekto – finansavo naują medicininį ultragarsinį aparatą.

„Dėkojame „Klaipėdos nafta“ už dosnią materialinę paramą Klaipėdos vaikų ligoninei. Tikime, kad ir ateityje būsime partneriais, besirūpinančiais mažųjų klaipėdiečių sveikata ir jų gerove“, - kalbėjo Klaudija Bobianskienė, Klaipėdos vaikų ligoninės vyriausioji gydytoja.

Valstybei priklauso 72,32 proc.  „Klaipėdos naftos“ akcijų.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

to bum

smarve eina is "Klaipedos Terminalas"

bum

Viena ranka muša, kita ranka bando "nuplauti" savo nuodėmes: nuodyjami žmonės (įskaitant vaikus) naftos smarve. Pažadai, pažadai, kad to nebebus, bet vis tiek yra.... Tai bent taip nabdo pagerinti įvaizdį, bet ar taip galima???...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS