A. Vaitkus: būkime laimingi laimingame mieste! | Diena.lt

A. VAITKUS: BŪKIME LAIMINGI LAIMINGAME MIESTE!

  • 20

Brangūs klaipėdiečiai,

Metų sandūra – tai simbolinis atskaitos taškas, kada vertiname, ką pavyko pasiekti, ir keliame naujus tikslus. Džiaugiuosi, kad su jūsų palaikymu, patarimais ir pasiūlymais turime galimybę kartu kurti Klaipėdą.

Tikiu, kad ateinantys 2024-ieji mūsų miestui atneš pokyčių, kurių visi laukiame. Tikiu, kad bendrų pastangų dėka mūsų Klaipėda taps gražesnė, jaukesnė ir sava kiekvienam klaipėdiečiui.

Miestas – tai visų pirma žmonės, tad labai svarbu, kad kiekvienas klaipėdietis jaustųsi reikalingas ir laimingas. Kiekvienam iš jūsų linkiu rasti, ko reikia būtent jums – nebijoti naujų iššūkių, išdrįsti imtis net pačių drąsiausių idėjų įgyvendinimo, rasti vidinę ramybę, šilumą, supratimą, išmokti priimti gyvenimo dovanas ir dalintis jomis su kitais. Tik laimingi žmonės kuria laimingą miestą – kiekvienas esate dalelė Klaipėdos.

Tegul 2024-ieji būna naujų darbų ir naujų atradimų metai. Būkime laimingi laimingame mieste!

Klaipėdos miesto meras

Arvydas Vaitkus

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Indrė

Labai norėjau padėkoti buvusiam merui už nuveiktus darbus kurių nesugebėjo išjudinti nei vienas prieš tai buvęs meras. Už gražias aikštes, atnaujinus kiemus, fontanus, pastatytą Klaipėdos futbolo mokyklą, sutvarkytus paplūdymius, kad nedidino kainų ir t.t. Suprantu, kad dabartiniuose mero rinkimuose nugalėjo pažadai, populizmas kuris nuo pirmų dienų be jokių priedangų pasireiškė begėdišku mokesčių kėlimu.

Kažin?

Kažin, ar galima būti laimingu mieste, kuriame žmonės dūsta nuo automobilių taršos, o šiltuoju metu ir nuo motociklų triukšmo?

populistas

b8sime laimingi tiktai su kitu meru,kuris nevogs kitų nuopelnų,o dirbs miestui,o ne savo draugeliams
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS