A. Vaitkus: Klaipėdos valdančiųjų koalicijos sutartis bus pasirašyta po Velykų | Diena.lt

A. VAITKUS: KLAIPĖDOS VALDANČIŲJŲ KOALICIJOS SUTARTIS BUS PASIRAŠYTA PO VELYKŲ

  • 36

Naujai išrinktos Klaipėdos tarybos valdančiosios koalicijos sutartį tarp komiteto „Ištikimi Klaipėdai“, partijos „Laisvė ir teisingumas“ bei Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos planuojama pasirašyti po Velykų, sako išrinktas miesto miesto meras Arvydas Vaitkus.

Anksčiau planuota, kas sutartis bus pasirašyta šią savaitę.

„Laikas dėl tam tikrų aplinkybių užsitęsia, nebus nei rytoj – tik po Velykų. Čia nėra kažkokių disonansų, suskirstyta pagal tai, kad vieni ar kiti žmonės išvykę“, – ketvirtadienį BNS sakė komiteto „Ištikimi Klaipėdai“ lyderis A. Vaitkus.

Anot jo, susitarimas su būsimaisiais koalicijos partneriais yra aiškus.

„Rėmai daugiau mažiau yra aiškūs“, – teigė A. Vaitkus.

Rinkimuose „Ištikimi Klaipėdai“ taryboje gavo daugiausiai – aštuonis mandatus, „Laisvė ir teisingumas“ – septynis, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – tris.

Tarybą Klaipėdoje iš viso sudaro 31 narys.

Į tarybą taip pat pateko septyni Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų atstovai, po tris Liberalų sąjūdžio, bei Socialdemokratų partijos nariai.

A. Vaitkus kovo 19-ąją įvykusiame antrajame savivaldos merų rinkimų ture gavo 61,61 proc., jo konkurentas, konservatorius Audrius Petrošius – 36,88 proc. rinkėjų balsų. 

Rašyti komentarą
Komentarai (36)

Pilietis

Labai gaila ką išdarinėja konservatoriai 33 metus su Lietuvos žmonėmis. Perėmę iš rusų galingą ekonominį potencialą, konservai viską ištaškė .Ar mes blogiau dirbame už vokietį ,prancūzą, ispaną ..? Kodėl 33 metai darbo užmokestis ir pensijos 2- 3 kartus mažesnės už Europą? Tik dėl konservatorių nusikalstamo vadovavimo. Mažeikių nafta ,Ignalinos elektrinė ,sugriauta ekonomika 2008 m, Snoro bankas, sugriauta prekyba su Kinija – tai nusikalstamo konservatorių susitarus su grybauskaite vadovavimo pasekmės. Dabar dar bruka narkotikus ir gėjus. Konservatoriai naikina Lietuvos ateitį. Tik pirmalaikiai seimo rinkimai padėtų išvyti konservatorius. Tauta atsibuskite.

labai gerai kad jie ten sumakaluoti

vieni žulikai stebės kitus žulikus per lupa ar zalupa, man iki lempos, svarbiausia, kad ta srutų duobė neapsijungtu, o tada smarvės bus daugiau negu iš dumpių

Sigitui

nuo pat Fortumo deginimo fabriko pastatymo chemikalais užteršti jo kamino pelenai gabenami per visą miegamaji rajona autosisterna į Vakaru krova kur kiauram angare(400 metru nuo tos 3os vandenvietės) pilstomi į didmaišius. Ko dėlto necypi ir nieko nedarai?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS