A. Vaitkus: kviečiu susimąstyti apie tai, koks yra tėvo vaidmuo jūsų gyvenime | Diena.lt

A. VAITKUS: KVIEČIU SUSIMĄSTYTI APIE TAI, KOKS YRA TĖVO VAIDMUO JŪSŲ GYVENIME

  • 7

Sveikindamas su Tėvo diena kviečiu trumpam stabtelėti beprotiškoje dienų tėkmėje ir susimąstyti apie tai, koks yra tėvo vaidmuo Jūsų gyvenime... Linkiu, kad kiekvienas Jūsų, prisiminęs savo tėvą, tėvelį ar tėtį, pirmiausia pajustų dėkingumą. Dėkingumą už išmoktas pamokas, už petį, į kurį galėjome atsiremti sunkiomis akimirkomis, už tai, kas šiandien esame, kuo tapome ar būsime. Už tai, kokias iš tėvo perimtas gyvenimo vertybes perduosime savo vaikams. Linkiu, kad šiandien visi rastume galimybę skirti savo dėmesį tėveliams.

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

To Logita: Suprantu, kad kalbate iš savo patirties, bet visi turime savo istoriju. Kitos iseina su vaikais pas kitus ar siaip galvele susisuka. Palieka vyra be nieko ir terorizuoja vyra vaikais. Duosiu, neduosiu, apsisnarglaivo per tave ir t.t.

Ligitai

čia viskas yra taip kaip turi būti - tie kurie išaugo laukinio liberalizmo, įteisintos ir skatinamos p e d e ra s t i j os laikotarpiu negali būti kitokie

Ligita

Deja, bet dar yra tokių vyrų, kurie nesuvokia šeimos vertybių. Jiems nesuprantamas žodis ištikimybė , pareigos jausmas prieš savo vaikus ir žmoną. Patys išardę šeimą , vėliau tiesiog terorizuoja buvusią šeimą , tąsydami po visokius teismus ir tikrai ne iš meilės vaikams . Visi puikiausiai žinome, kad pas gerą tėvą vaikai bėga išskėstomis rankomis ir nesislepia už mamos , tarytum prašydami mamos užtarimo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS