A. Vaitkus: sveikinu su Lietuvos valstybės atkūrimo diena! | Diena.lt

A. VAITKUS: SVEIKINU SU LIETUVOS VALSTYBĖS ATKŪRIMO DIENA!

  • 28

Brangūs klaipėdiečiai,

Sveikinu Jus visus su Lietuvos valstybės atkūrimo diena!

Būtent šią dieną prieš daugiau nei šimtmetį šviesūs Lietuvos protai parodė, kad sumani diplomatija ir pasiaukojantis darbas gali iš naujo suburti tautą bendram tikslui bei pakloti tvirtą pamatą jos valstybingumui ir LAISVEI.

Šia proga kiekvienam Jūsų linkiu niekada nepritrūkti drąsos, išminties ir atkaklumo naudotis laisvos Lietuvos galimybėmis. Tegul pagarbos jausmas Tėvynei niekada neapleidžia Jūsų gyvenimo kelyje!

Tegul niekada nepristinga drąsos ginti, nepaliaujamai mylėti, saugoti ir rūpintis Lietuva!

Jūsų meras

Arvydas Vaitkus

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

> To na

Kiek suprantu dar nebaigusi gyditis, tave šventem išleido iš psichiatrines, o poryt grižti atgal užbaikt gydimo? Neberašyk komentaru, nes paskaite juos daktarai , dar greit taves neišleis iš psichuškes

Gėda

Mere, tikimės , kad kitais metais miestas šventę pasitiks bent jau be pernykščių lapų krūvų ir nušluotais šaligatviais.

To na

Prie ko čia tavo duobės ir meras ar vasario 16? Gal tu visiškai du rnas? Jei du rnas tai gydykis. Eik užsilygink tas duobes ir nereikės čia virkauti per šventes. Įsikalk į savo pervažiuotą galvą: meras ir duobės, šiukšlės, fekalijos iš tavo tualeto, neplauti tavo trius ikai yra ne prie ko. Yra tarnybos, yra valdininkai, jiems ir skųskis, as ile tu nelaimingas.Su švente, buk apročiai!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS