„Vaiva“ rengiasi atidarymui | Diena.lt

"VAIVA" RENGIASI ATIDARYMUI

Buvusiame "Vaivos" kino teatre – įkurtuvių nuotaikos. Planuojama, kad veidą pakeitęs pastatas duris atvers jau kovo pabaigoje arba balandžio pradžioje. Šiuo metu atliekami paskutinieji darbai, netrukus į patalpas pradės kraustytis nuomininkai.

Buvusiame "Vaivos" kino teatre – įkurtuvių nuotaikos. Planuojama, kad veidą pakeitęs pastatas duris atvers jau kovo pabaigoje arba balandžio pradžioje. Šiuo metu atliekami paskutinieji darbai, netrukus į patalpas pradės kraustytis nuomininkai.

Tikimasi, kad netolimoje ateityje aikštė priešais pastatą bus patraukli ir kaip laisvalaikio vieta. Čia planuojama įkurdinti skulptūrą.

Atnaujintame pastate įsikurs prekybos centras "Maxima", vienas garsiausių mobiliojo ryšio operatorių, vaistinė, notaro biuras bei gėlių parduotuvė.

"Šiuo metu beveik visos patalpos yra užpildytos. Dar likę keli biurai antrame aukšte ir 35 kv. metrų patalpos pirmame", – paaiškino bendrovės "Tilžės projektai", kuriai ir priklauso pastatas, akcininkas Marius Markaitis.

Pašnekovo teigimu, šiuo metu atliekami baigiamieji darbai neatpažįstamai pasikeitusio statinio viduje: tiesiami ir prijungiami inžineriniai tinklai, atliekama vidaus apdaila.

"Artėjame prie pabaigos. Atidarymą planuojame kovo pabaigoje arba balandžio pradžioje", – datą įvardijo M.Markaitis.

Darbai jau visiškai baigti pastato prieigose, išasfaltuoti takeliai, įrengtas aikštės, esančios prieš pastatą, apšvietimas.

Tikimasi, kad erdvė prie naujai duris atversiančio prekybos ir paslaugų centro taps ir vieta, kur klaipėdiečiai stabtelės jaukiai praleisti laisvą minutėlę. Planuojama, kad po atidarymo čia turėtų atsirasti ir skulptūra ar meninė instaliacija.

Akcininkas patikino, jog projekto vykdytojai, spręsdami, kokiu meniniu akcentu būtų galima papuošti pastato prieigas, atsižvelgs į visus pasiūlymus bei klaipėdiečių nuomones.

"Kol kas jokių sumanymų neturime, bet laukiame gyventojų idėjų", – paaiškino M.Markaitis.

Pašnekovas paaiškino, jog šiuo metu susitelkta į paskutiniuosius pastato įrengimo darbus. Jeigu artimiausiu metu nebus sulaukta miestiečių pasiūlymų, patys objekto savininkai inicijuos aikštės pagražinimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (40)

lilij

as tai labai laukiu atidarymo,gerai kad salia bus Maxima,tik noretusi kad butu XX Maxima,ir kokie keli geri bariukai antram aukste,ledaine,neturim juokios geros ledaines,kaip pvz.Voketijoje

klp

geriau baseina vaikams padarytu, nei eiline susikta maxima!

Keista

Tai net restoranelio jokio nebus ???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS