Vakcinavimo komandos Klaipėdoje dirbs ir per Jūros šventę | Diena.lt

VAKCINAVIMO KOMANDOS KLAIPĖDOJE DIRBS IR PER JŪROS ŠVENTĘ

Mobiliosios Klaipėdos vakcinavimo komandos dirbs ir Jūros šventės metu – liepos 23-25 dienomis, skelbia uostamiesčio savivaldybė. Pasiskiepyti nuo COVID-19 visas tris šventės dienas bus galima dviejose vietose: Atgimimo aikštėje ir Priešpilio gatvės teritorijoje.

Atgimimo aikštėje mobili vakcinavimo komanda norinčiųjų pasiskiepyti lauks maltiečių palapinėje, Priešpilio gatvėje – greitosios pagalbos automobilyje (liepos 24 d.) bei maltiečių autobusiuke (liepos 23 ir 25 d.).

Vakcinavimo komanda Priešpilio gatvėje bus įsikūrusi prie posūkio į automobilių stovėjimo aikštelę šalia Kruizinių laivų terminalo, prie skulptūros „Keturi vėjai“. Vakcinavimo vietos bus paženklintos ir informaciniais stendais.

Vakcinavimo komandos dirbs: liepos 23 d. 15–19 val.; liepos 24 d. 12–18 val.; liepos 25 d. 10–14 val.

Mobiliuosiuose punktuose bus skiepijama „Janssen“, „Pfizer-BioNTech“ ir „AstraZeneca“ gamintojų vakcinomis.

Savivaldybė primena, kad reikia turėti tik asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, o išankstinės registracijos nereikia.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Asas

Bilas geicas su Big pharma auksciausiame JAV teisme neirode , kad jo vakcina saugi ir masine vakcinacija atsaukta , taciau Soroso ziniasklaida to neraso , dar yra doru nepapirktu zmoniu ir kitos kurtos 34 metus

Asas

Skiepai tik lohams kurie vietoj galvos kopūstas

Magda

Are laikysites taisyklių,kad vakcina turi būt laikoma prie 70 laipsnių minuso.Ir nepasibaigusi data,kokias bandot prastumt
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS