Valdančiąją partiją paliko senbuvis | Diena.lt

VALDANČIĄJĄ PARTIJĄ PALIKO SENBUVIS

Vienoje iš Klaipėdą valdančių liberalų partijų – sujudimas. Liberalų ir centro sąjungą paliko jos senbuvis – miesto tarybos narys Vygantas Vareikis.

Politikas patvirtino, kad iš partijos išstojo, tačiau motyvų komentuoti nenorėjo. „Apie tai nenoriu nieko kalbėti. Jokių komentarų. Supratote?“ – kalbą greitai baigė V.Vareikis.

Ar jo pasitraukimas iš partijos reiškia, kad Liberalų ir centro sąjungos Klaipėdos skyrius byra, nes ši politinė organizacija Seimo rinkimuose patyrė fiasko?

Skyriaus pirmininkas Rimantas Taraškevičius skubėjo raminti, kad joks sujudimas nevyksta. „Aišku, po tam tikrų politinių įvykių kai kuriems partijos nariams iškilo įvairiausių klausimų. Gal vienas ar kitas ir stabdo narystę. V.Vareikis pasitraukė, tačiau jis lieka liberalcentristų frakcijoje miesto taryboje. Jis visada buvo tas žmogus, kuris turi savo nuomonę. Ją, matyt, pasvėrė ir priėmė tokį sprendimą“, – komentavo R.Taraškevičius.

Paklaustas, kad galbūt V.Vareikis išeis į populiaresnę partiją, politikas teigė netikįs, kad taip nutiks. Juo labiau kad keisti partijas nėra pats geriausias sprendimas. „Vakar ir pats sulaukiau keisto skambučio. Pažįstamas pasveikino įsiliejus į socialdemokratų gretas. Abu skaniai pasijuokėme, nes tokiems gandams nėra jokio pagrindo“, – aiškino pašnekovas.

Jo teigimu, Liberalų ir centro sąjungoje yra sudaryta speciali darbo grupė, kuri analizuoja rinkimų į Seimą rezultatus, kodėl jie buvo tokie nepalankūs. Analizė esą bus pateikta kovą vyksiančiame partijos visuotiniame susirinkime.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Tegyvuoja

" Benjamin Korduso"dvarelis-isvogtas,praskolintas,palukanu kontorose uzstatytas ir,pagal logika- be ATEITIES.Kada vergai juokiasi ir bega,o karaliai be karunos ir dar apsimete cholopiniais durniais vaiksto su melo kauke, situacijos nebepakeisi.O cia dar lenkai,issaudytu zydu palikuonys savo istorines teisybes iesko...KAS BUS?

Kapronas

Žiurkė tu var eiki.Padorumas reikalauja išlikti ištikimu tai krypčiai kurią pasirinkai.Degėsiais pakvipo?Ar žinai, kad papildysi laisvo elgesio pornoopolitikų gretas Lietuvoje?Tų kurie pereina per įvairų partijų rankas ir lieka nei šiokie nei tokie:) Kaip sena prosti...tutė

pilietis

Žingsnis logiškas. Tai partijai niekas nešviečia, nes čia jau nebe liberalų partija, o UAB "Valinskas, Čaplikas ir Co"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS