Šventojoje buto nuomotoja keiksnodama išlydėjo poilsiautojus? | Diena.lt

ŠVENTOJOJE BUTO NUOMOTOJA KEIKSNODAMA IŠLYDĖJO POILSIAUTOJUS?

Šventojoje su trejų metų vaiku sumaniusi pailsėti pora buvo nemaloniai nustebinta buto nuomotojos elgesiu. Nenorėdama atiduoti 100 eurų užstato, verslininkė esą išplūdo poilsiautojus rusiškais keiksmažodžiais.

Atšilus orams, į Lietuvos pajūrį plūstelėję poilsiautojai susiduria su įvairiausiais nuotykiais.

Savo istoriją feisbuke aprašė ir viena šeima. Du suaugusieji su trejų metų vaiku ieškojo, kur apsistoti.

Paskambinus dėl buto nuomos keturioms paroms, verslininkė iš Šventosios pirmiausia patarė apsistoti visai savaitei, pasiūlydama geresnę kainą ilgesniam laikotarpiui, jeigu klientai mokės grynais.

„Mes sutinkame, prasitęsiame savo atostogas, o tuomet ji persigalvoja ir sako, kad jau negalime apsistoti visai savaitei, nes jai neapsimoka. Gerai, mes pakoreguojame savo planus. Tada atvažiavimo išvakarėse verslininkė parašo, kad kaina didėja 25 eurais (plius 10 eurų pagalvės mokestis, kurį pati pradžioje siūlė nemokėti, jeigu atsiskaitysime grynais ir plius 15 eurų už valytojos paslaugas) ir jei nesutinkame mokėti daugiau, tada išvis atsisako nuomoti“, – po karčios patirties Šventojoje savo feisbuke rašė poilsiautoja.

Moteris patikino, jog nenorėdami gadinti atostogų, jie sutiko su nuomotojos keliamomis sąlygomis.

„Atvažiavus pasakė, kad galime naudotis viskuo, o mums išvykus iškėlė skandalą dėl vieno papildomai naudoto antklodės ir pagalvės užvalkalo (nes vaikas miegojo atskiroje lovoje).

Finale be paaiškinimo persiuntė 70 eurų vietoj 100.

Buvo duotas 100 eurų užstatas už buto inventorių ir panašiai, kad nieko nesugadinsime. Nieko nesulaužėme, nesugadinome, nedingo nei vienas daiktas. Užstatą žadėjo grąžinti, kai valytoja ateis per pietus ir įsitikins, kad butas nenuniokotas. Butą palikome tvarkingą, pati tai matė nuotraukose.

Finale be paaiškinimo persiuntė 70 eurų vietoj 100“, – feisbuke rašė su Šventosios verslininke susidūrusi moteris.

Kai poilsiautoja paskambino ir pasidomėjo, kodėl trūksta 30 eurų, verslininkė esą išrėžė: „Eik na...“ ir padėjo ragelį.

Moteriai paviešinus savo patirtį su šia pajūrio verslininke, tuoj pasipylė internautų komentarai.

„Pretenzijos, kad lovą paklojote ne taip? Tuomet už ką tai valytojai 35 eurų mokama? Už atėjimą ir nufotografavimą?“ – klausė vienas.

„Čia nauja mada pareina, teko susidurti su panašia situacija, savininkas už 3 neišplautus puodukus pareikalavo 25 eurų. Pasijuokėme ir tiek“, – atsiliepė antras.

Deja, susisiekti su verslininke, kuri esą grubiai bendravo su poilsiautojais, nepavyko. Galbūt ji turėtų savo versiją, kas išprovokavo tokį jos pyktį.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

arunas

kviesti policija ir dukra į vietą. rašyti pareiškimą gaus baudą dar gali ir bylą iskelt

Vasara

Negrdėjome negalime spręsti kuri pusė teisi.Šį sezona teko tvarkyti namelius su patogumais Šventohoje .Juokinga savininkas už parą namelį nuomuoja nuo 100 iki 60 eurų priklauso nuo oro ir žmonių skaičiaus.Valytoja gauna 5€ už namelį.Gėda bet dar reūkalauja kokybės.

Audrone

Neprisigalvokit ko nereikia. Sventojoje kiekvienas randa pagal savo poreikius! Mes pensininkai randam su patogumais uz 30euru vienai nakciai. Ir jura prie pat,ir kiemas didziulis ir seimin8nkai puikus. Aisku kalbu apie namelius. Bet yra ir viesbuciai...nebutinai pas savininkus prasytis. Kotedzai naujausi ir kainos normalios!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS