Viešajai Klaipėdos pirčiai ieškos direktoriaus | Diena.lt

VIEŠAJAI KLAIPĖDOS PIRČIAI IEŠKOS DIREKTORIAUS

Viešajai Klaipėdos pirčiai žvalgomasi naujo vadovo. Dabartinis direktorius, vos įpusėjus jo kadencijai, nusprendė trauktis iš pareigų.

Bendrovės "Vildmina", teikiančios pirties paslaugas Trilapio gatvėje, vienintelis akcininkas – Klaipėdos miesto savivaldybė.

Tad pirties direktorius šioms pareigoms renkamas 5 metų kadencijai.

Paaiškėjo, kad, atidirbęs pustrečių metų, dabartinis pirties vadovas Algimantas Strikaitis nusprendė palikti postą.

"Nusprendžiau trauktis iš pareigų dėl asmeninių priežasčių. Dirbau dvejus su puse metų. Situacija įmonėje nėra lengva, bet metus baigėme ne nuostolingai. Ir tik todėl, kad valstybė kompensavo tuos nuostolius dėl karantino, šiaip tai būtų buvę liūdniau", – kalbėjo A.Strikaitis, neatskleidęs, kuo užsiims ateityje.

Iki vasario 4-osios yra priimami pretendentų į pirties direktoriaus postą prašymai.

Siūlomas atlygis – 1,5 tūkst. eurų per mėnesį, neatskaičius mokesčių.

Kandidatas turėtų turėti aukštąjį universitetinį arba jam prilygstantį išsilavinimą, ne mažesnę kaip 3 metų vadovaujamo darbo patirtį, išmanyti bendrovės veiklos valdymo, rizikų valdymo, kontrolės ir priežiūros procesus.

Reikalaujama ir nepriekaištingos reputacijos bei aukštų etikos standartų.

Darbo skelbime rašoma, kad pirties vadovui siūlo "dinamišką ir įdomų darbą bei papildomą atlygio dalį už pasiektus veiklos rezultatus, įgyvendintus tikslus".

Šiuo metu Klaipėdos viešojoje pirtyje yra 11 etatų.

Lapkritį, kai buvo paskelbtas antrasis karantinas, porą savaičių pirtis nedirbo, tačiau paskui buvo išleisti nauji Vyriausybės potvarkiai ir viešosioms pirtims leista darbuotis.

"Teikiame tik pirties paslaugas. Alumi neprekiaujame, tik muilu ir vantomis. Dirbame keturias dienas per savaitę. Per dieną būna iki 70–80 žmonių, beveik kaip vasarą ankstesniais metais. Klientų veikiausiai būtų dar mažiau, bet kadangi uždaryti visi baseinai, SPA centrai, žmonės ateina pas mus", – teigė A.Strikaitis.

Paslaugos viešojoje pirtyje nėra pigios, visa kaina už prausimąsi yra 9 eurai, senjorams ir neįgaliesiems – 7 eurai.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Jonas Lietuvis

Gal Gražuliui pasiūlyti šią puikią darbo vietą. Kažkodėl man atrodo kad ta vieta jam labai tiktų. Seimas taptų kultūringas be jo, klaipėdiečiai švarūs ir dvasingi tokiam puikiam vyriškumo įsikūnimui vadovaujant pirčiai . Žiūrėk . ir turistų susilauktume pasklidus gandams apie Trilapio pirties būsimą šlovę.

Kandidatuočiau

Kur paduoti dokumentus? Ar būtinos kūno taturuotės, priklausymas Laisvė partijai? Ar reikia nurodyti anketoje, kaip žiūriu į vienos lyties santuokas ir narkotikų dekriminalizavimą?

Anonimas

Klaipedos miesto sovietas iesko kadro su nusikalstama praeitimi. Pirmenybe vagiui ir aferistui. Kitus prasom NESIKREIPTI nes neturit sansu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS