Ypatinga privilegija „Apelsino“ klientams – vandens pramogos perpus pigiau | Diena.lt

YPATINGA PRIVILEGIJA „APELSINO“ KLIENTAMS – VANDENS PRAMOGOS PERPUS PIGIAU

  • 2

Vasariškai džiugi naujiena: sveikatingumo klubas šeimai "Apelsinas" pradeda bendradarbiauti su didžiausiu Vakarų Lietuvoje poilsio ir sveikatinimo kompleksu "Atostogų parkas".

Nuo birželio 1 d. visi, kurie turi įsigiję metines narystes "Apelsine", gali mėgautis vandens pramogomis baseinuose ir pirčių malonumais "Atostogų parke" darbo dienomis su 50 proc. nuolaida.

Svarbiausia klientų gerovė

"Kasmet su komanda siekiame pagerinti "Apelsino" teikiamus pasiūlymus klaipėdiečiams ir atsižvelgti į savo klientų poreikius. Vienas tokių lūkesčių buvo, kad sveikatingumo klube atsirastų baseinas. Visada renkamės kokybę ir norime, kad "Apelsine" sportuojantys žmonės gautų pačią geriausią patirtį. Taip gimė idėja užmegzti draugystę su "Atostogų parku", kuris užima lyderiaujančią poziciją Lietuvoje pagal vandens ir pirčių erdvių skaičių, inovatyvumą bei siūlomas sveikatinimo programas ir pramogas. Norime, kad kiekvienas sportuojantysis "Apelsine" galėtų didžiuotis, jog gauna didžiausią galimą vertę ir jaustųsi laimingas", – klientų svarbą pabrėžė "Apelsino" vadovas Tomas Kesminas.

Norime, kad kiekvienas sportuojantysis "Apelsine" galėtų didžiuotis, jog gauna didžiausią galimą vertę ir jaustųsi laimingas.

Orientuota į šeimą ir sveikatinimą

"Pasirinkome bendradarbiauti ir draugauti su "Apelsinu" visų pirma todėl, kad mūsų įmonių filosofijos turi daug bendro. Daug dėmesio skiriame, kad žmonės "Atostogų parke" galėtų turiningai praleisti laiką kartu su visa šeima. Turime 9 vidaus ir 6 lauko baseinus, tarp kurių yra baseinas, skirtas vaikams. Rudenį įrengsime atskirą pramogų ir poilsio erdvę vaikams su nusileidimo takeliais. Prioritetu laikome saugumo užtikrinimą, tad vandens erdvėse visada dirba gelbėtojai. Kūnui stiprinti ir gerai savijautai čia veikia penkios pirtys. Į sveiką gyvenimo būdą orientuotus žmones pirmiausia kviečiame išbandyti 8 žingsnių sveikatinimo programą. Šiuo metu diegiame pažangiausią pasaulyje vandens dezinfekavimo sistemą maudynėms be chloro. Taigi darome viską, kad kiekvienas atvykęs pas mus jaustųsi sveikai, maloniai ir komfortiškai", – apie "Atostogų parko" filosofiją kalbėjo vadovas Ričardas Jovaiša.

Išskirtinės pirtys

"Atostogų parke" veikia net 15 skirtingų baseinų – tai yra rekordinis skaičius Lietuvoje.

Poilsiui ir sveikatai skirti 9 vidaus baseinai: sportinis, masažiniai, treniruočių, vaikų, Kneipo takelis, sertifikuoto mineralinio geoterminio vandens baseinas ir procedūra su juo "Mineralų jūra".

Laisvalaikiui ir poilsiui skirti 6 lauko baseinai: vėsinamasis, sportinis su hidromasažinėmis kaskadomis, mineralinio vandens, hidromasažiniai lauko baseinai.

"Atostogų parkas" artimiausiu metu pasiūlys pažangiausią pasaulyje baseino vandens dezinfekavimo sistemą DA-GEN, kuri leis maudytis bechloriame, geriamo vandens kokybei prilygsiančiame vandenyje.

Sistema yra itin ekologiška ir saugi žmogaus sveikatai: neperšti akys, nesausėja plaukai ir oda, baseino vanduo neblukina maudymosi aprangos, mažinama korozijos rizika.

Komplekso viduje rasite garinę "Druskų pirtį", tradicinę lietuvišką pirtį "Perenė", aromatinę pirtį "Riauška". Galima išsinuomoti lauko pirtis "Širšių lizdas" arba "Ponų pirtis" ir pasimėgauti pirties malonumais tik su savo šeima bei draugais.

Unikali sveikatinimo programa

"Atostogų parko" komanda "Apelsino" klientams rekomenduoja išbandyti specialistų sukurtą programą, po kurios jausis pailsėję, pasisėmę energijos ir sustiprinę imunitetą.

Pirmas žingsnis yra Kneipo takelis – šalto ir šilto vandens kontrastai pėdoms, kurias tuo pačiu masažuoja po vandeniu esantys akmenys.

Antras žingsnis – treniruotė vandenyje ir / arba vandens dviračiais. Trečias žingsnis – hidromasažinis baseinas, kuriame visas kūnas masažuojamas oro burbuliukais.

Ketvirtas žingsnis yra garinė "Druskų pirtis" – puiki priemonė išvalyti organizmą nuo jame susikaupusių toksinų ir šlakų, aprūpinti jį naudingais mikroelementais.

Penktas žingsnis – sportinis baseinas. Šeštas žingsnis – pirties programa.

Septintas žingsnis yra kūno įvyniojimas sapropeliu – gydomųjų savybių turinčiu purvu.

Aštuntas žingsnis yra sertifikuoto natūralaus, aukštos mineralizacijos vandens procedūra "Mineralų jūra". Ši procedūra ypač teigiamai veikia žmogaus organizmą, odos būklę ir gerina savijautą.

Sveikatingumo klubas šeimai "Apelsinas" dabar gali padovanoti išskirtinę galimybę lojaliausiems klientams lankytis "Atostogų parke".

Toks sprendimas tarsi suteikia klubui penktąją žvaigždutę, nes dabar sportuojantys "Apelsine" gaus visapusiškai pilną kompleksą ir galės džiaugtis geriausia siūlomų paslaugų kokybe tiek sportuodami klube, tiek ir ilsėdamiesi ir pramogaudami baseinuose.

Svarbu pabrėžti, kad pasiūlymas galioja metines narystes įsigijusiems "Apelsino" klientams, planuojantiems stiprinti sveikatą ir pramogauti "Atostogų parke" darbo dienomis.

Informacija

Apie sveikatingumo klube "Apelsinas" vykstančias treniruotes ir specialius pasiūlymus sužinosite internetinėje svetainėje www.apelsinas.lt, telefonu arba užsukus į artimiausią sveikatingumo klubą šeimai "Apelsinas". Daugiau informacijos apie "Atostogų parko" veikiančias vandens ir pirčių erdves bei siūlomas pramogas rasite internetinėje svetainėje www.atostoguparkas.lt, telefonu ar apsilankius komplekse.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ziuli

O tai kaip darbo dienomis toj Palangoj atsidurti? Gal Vilniuje dar galėjo pasiūlyti? Žmonės prie namų sportuoja, gal ir norėtų po treniruotės išsimaudyti, tai pasiūloma Palangoj tą padaryti. O savaitgalį, kai specialiai į atostogų parką galėtų nuvažiuoti, tai jau nebegalioja nuolaida. Taip išeina, kad galėsiu pasinaudoti tik per atostogų savaitę Palangoje. Tikrai, kad yaptinga privilegija

Viskuom patenkintas

Labai gerai čia sugalvojote. Mėgstu ir Atostogų parke apsilankyti ir Apelsine pasportuoti :))

SUSIJUSIOS NAUJIENOS