Žolės ir „feelingo“ žadėjęs E. Masiulis toliau kelia aistras – atkirto kritikams | Diena.lt

ŽOLĖS IR „FEELINGO“ ŽADĖJĘS E. MASIULIS TOLIAU KELIA AISTRAS – ATKIRTO KRITIKAMS

  • 44

Vakar feisbuke tikrą audrą sukėlė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuoti buvusio Seimo nario, „MG Baltic“ politinės korupcijos byloje teisiamo ir į Klaipėdos merus kandidatuojančio Eligijaus Masiulio naktiniai nuotykiai Klaipėdos senamiestyje. Šiai istorijai neliko abejingas ir žurnalistas Andrius Tapinas, o pats kandidatas į merus išplatino viešą komentarą.

Šeštadienį feisbuke išplatintas E.Masiulio atsakymas A.Tapinui užminė dar daugiau mįslių dėl politiko būklės.

„Tamsta, Andriau, šlovė Žmonijai, kad išrado ratą. Dar veidrodį išrado. Jis rodo aiškiai – arba puolęs angelas, arba kylantis velnias. Net neabejoju, ką ten matote. Žurnalistui prigulu ir į kitus veidrodžius pasižiūrėti. Žurnalistui visi veidrodžiai vienodi. Turėtų būti... Deja. Tape in... Kas kur kodėl?“ – savo profilyje paskelbė E.Masiulis.

Šis buvusio Seimo nario įrašas atsirado po to, kai žurnalistas naktinius E. Masiulio nuotykius pakomentavo feisbuke: „Samuelis Beketas laukė Godo. Eligijus Masiulis penktadienio naktį Klaipėdoje laukė fylingo. P.S. Turėtų būti geras jausmas politikui, kai tave gatavą filmuoja gatvėje, tu pezi niekus ir žinai, juk blogiau tai tikrai nebus“.

Kandidato į merus viešas įrašas neliko nepastebėtas ir kitų internautų – čia savo nuomonę išreiškė per 180 komentatorių. Vieni jų laidė kandžias replikas dėl tokio kandidato „nuopolio“, o kiti laikėsi pozicijos „ir politikai žmonės – būna, kad išgeria“.

Jei kartais nepaeitų korta su Klaipėdos meru, galima rimčiau rašyti, poezijos pavasary sudalyvaut dar spėt.

„Norėčiau pažiūrėti, ką tu išdarinėji girtas ir ką šneki. Mes visi žmonės ir ne darbo metu darom ką norim. Nesvarbu, kokias pareigas užimam. Ar būtina taip tyčiotis?“ – vienam internautų, parašusių kandų komentarą E. Masiulio nenaudai, rėžė bandydama jį užstoti Klavdija.

„Pagalvokite patys, ar išgėrę nesate nieko nusikalbėję? E. Masiulio žolė, meilė ir „feelingas“ man patiko labiausiai iš visų rinkiminių agitacijų“, – antrino dar vienas internautas.

„Normaliai, būna, kad šeštadienio rytais „ant pachmielingos galvos“ dar ne taip prirašau“, – į buvusio politiko kritiką sureagavo Evaldas.

„Gavosi nebloga poezija, inteligentiška, su aliuzijom į bibliją, į Šopenhauerio veidrodį. Jei kartais nepaeitų korta su Klaipėdos meru, galima rimčiau rašyti, poezijos pavasary sudalyvaut dar spėt“, – pasiūlymą pateikė Rokas.

Pats A. Tapinas taip pat nesusilaikė ir parašė trumpą komentarą: „Neatleidžia?“

Ne ką mažesnio susidomėjimo sulaukė ir sausio 13-osios proga E. Masiulio įkelta nuotrauka, prie kurios puikuojasi užrašas: „Aš prisimenu kodėl esu LAISVAS!“.

Žurnalistui prigulu ir į kitus veidrodžius pasižiūrėti. Žurnalistui visi veidrodžiai vienodi. Turėtų būti... Deja.

Čia vieni svarstė, „kiek laiko kandidatui į merus dar truks šis „feelingas““, o kiti bandė ginti sakydami, kad žmogų lengviausia teisti: „Kokie mes visi greiti ir negailestingi nuteisti, ir per lėti pasižiūrėti į savo pačiu veidrodžius“.

Portalas jau rašė, kad internete žaibiškai išplitusiame vaizdo įraše užfiksuota, kaip galimai įkaušęs politikas naktį Klaipėdoje dalija pažadus jį užkalbinusiems jaunuoliams.

„Bus daugiau žolės, šviesos, meilės ir „feelingo“, – nelabai rišliai pikantiškus rinkimų pažadus dalijo E.Masiulis. Tiesa, pratęsti kandidato į Klaipėdos merus „interviu“ greitai sutrukdė draugiją E.Masiuliui palaikiusi šviesiaplaukė moteris.

E. Masiulis 2016 metais pasitraukė iš aktyvios politikos, kai paliko Seimo nario ir Liberalų sąjūdžio pirmininko pareigas, o teisėsauga pareiškė jam įtarimus paėmus kyšį iš koncerno „MG Baltic“ viceprezidento Raimondo Kurlianskio. Ši byla dabar yra nagrinėjama Vilniaus apygardos teisme.

Rašyti komentarą
Komentarai (44)

ELA

Nesuprantu kas dedasi Lietuvoje,kodel tyli teisesauga???? Jug cia viesos vietos pazeidimas uz zoles reklamavima.gal susidomes teisesauga,policija,pagaliau Masiuli laikas apgyvendinti tinkamoj vietoj uz visus' nuopelnus'.

nesistebiu

"budulių" Selo gerbėjų mieste nenuostabu, kad meras greit bus už "žolę"

galetu

uzsimauti dzinsus,kuriuos grazulis padovanojo,tikrai isrinktu meru.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS