Agresyvus keleivis ramentu išdaužė autobusiuko stiklą | Diena.lt

AGRESYVUS KELEIVIS RAMENTU IŠDAUŽĖ AUTOBUSIUKO STIKLĄ

Agresyvus klaipėdietis, mostelėjęs ramentu, išdaužė mikroautobuso priekinį stiklą. Įniršio proveržį esą iššaukė vairuotojas, atsisakęs pavėžėti, kaip įtariama, neblaivų keleivį.

Incidentas nutiko lygiai prieš 10 dienų, rugsėjo 27-osios pavakare, tačiau į policiją nukentėjęs vairuotojas kreipėsi tik dabar.

Anot vairuotojo, tądien, apie apie 17 val. Klaipėdoje, Liepų gatvėje, „Savivaldybės“ stotelėje, autobusiuką sustabdė solidaus amžiaus vyras. Kai jis atidarė duris, vairuotojas pamatė, kad asmuo akivaizdžiai  neblaivus ir atsisakė jį vežti.

Tada 61-erių vyras, ramentu trenkė į „VW Crafter“ mikroautobuso priekinį stiklą ir jį sudaužė. Nuostolis – 130 eurų. Pradėtas turto sunaikinimo ar sugadinimo tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Pries 10 dienu KAZKAS, KAZKUR, kazka tai padare. Issipagiriojo ir sugalvojo KAZKOKS tai DEBILISKAS zurnaliukstis NUSTEBINTI, PASIURPINTI nezmonisku ZIAURIU nusikaltimu. O kas cia tikrins, kam cia idomu, bet vot parasysiu ka nors runkeliams. Vis kapeika gausiu ir parodysiu kad DIRBU tai yra SUDA MALU.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS