Nelaimė autobuse: senoliui lūžo šlaunikaulis | Diena.lt

NELAIMĖ AUTOBUSE: SENOLIUI LŪŽO ŠLAUNIKAULIS

  • 21

Avarinė situacija, įvykusi Baltijos prospekto ir Šilutės plento žiedinėje sankryžoje, 82 metų senoliui baigėsi kaulų lūžiu.

Maršrutinis autobusas, vairuojamas 1971 m. gimusio vairuotojo, važiavo Šilutės plento – Baltijos prospekto žiedine sankryža. Važiuojant pirmąja eismo juosta, staiga į sankryžą įvažiavo tamsios spalvos automobilis. Mašina išdygo prieš pat autobusą ir sustojo skersai pirmosios eismo juostos.

Išvydęs kliūtį kelyje ir bandydamas išvengti susidūrimo autobuso vairuotojas staigiai stabdė. Incidento metu, 1937 metais gimęs autobuso keleivis staiga griuvo. Ligoninėje vyrui diagnozuotas kairio šlaunikaulio lūžis.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Neturi teisių ir su autikais važinėja

Žmonės jei jūs taip stumiat ant vairuotoju tai visų pirma gal jūs seskite už vairo ir pabandykite spėti laiku į darba arba į mokyklą pažiūrėsiu tada kaip jūs važiuosit o visų antra tai kodėl jūs nevairuojate gal neišlaikot teisių?? Ir visų antra seni vairuotojai nebežino kelių eismo taisyklių nes taisyklės kas metus naujinamos jūs pasiimkite eismo kelių knygutė ir pasižiūrėkite...Autobuso vairuotojai ne ką geresni kaip ir kiti.

keleivė

autobusai dažnai vėluoja išvažiuoti iš pirmųjų stotelių jau švieslentėje būna senai užgęses išvažiavimo laikas o vairuotojas tik ruošiasi išjudėti iš pradinio taško tai yra pastovei tai vyksta ligoninės stotelėje

To klp

Jaunasis akiplėša, išmok pirma žodį " pensininkas" teisingai parašyti. O į Tavo keiksmažodžiu " papuoštą" klausimą, kodėl seneliai neatsisėda, atsakau: todėl, kad visas vietas užima be galo pavargę mokiniai. Jie turbūt senesni už tuos sunkiai pastovinčius sdnukus?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS