Bute Klaipėdoje – yrantis vyro kūnas | Diena.lt

BUTE KLAIPĖDOJE – YRANTIS VYRO KŪNAS

Penktadienio popietę Klaipėdoje, viename Dragūnų gatvės bute rastas mirusio pusamžio vyro kūnas irimo stadijoje. Išvakarėse negyvo vyro kūnas buvo rastas ir Taikos prospekte. Birželio mėnesį uostamiestyje iš viso fiksuotos penkių vyrų mirtys, dėl kurių pradėti tyrimai jų priežasčiai nustatyti.

Birželio 30 d. apie 14 val. Dragūnų gatvėje, savo bute, rastas bebaigiąs suirti mirusio vyro (gim. 1969 m.) kūnas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Išvakarėse, apie 10 val. ryto, Taikos prospekte irgi buvo rastas miręs vyras, jo tapatybė ir amžius nenustatyta.

Birželio 20-osios pavakare Minijos gatvės bendrabučio koridoriuje aptiktas 72 m. negyvas vyras be akivaizdžių smurto žymių.

O birželio 16 d. 19.27 val. Klaipėdoje, Taikos pr., ant prekybos centro pastato stogo, rastas mirusio vyro (gim. 1997 m.) kūnas su daugybiniais sužalojimais. Įtariama, kad vyras iškrito iš namo bendro balkono ir mirtinai susižalojo.

Birželio 5-osios vakarą Žardininkų gatvės daugiabučio laiptinėje, greitosios pagalbos medikai irgi konstatavo jauno vyro mirtį (1991 m. gim.).

Visais atvejai pradėti tyrimai mirčių priežasčiai nustatyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Senis To anonimui

Kažkaip manau, kad reiktų VSD įsijungti...

Anonimas

Siaip labusai , zinoma maza dalis, yra gan neblogi, bet stai dauguma tai PATENTUOTI IDIOTAI kurie issirenka i valdzia SUPER PATENTUOS DOLBAJOBUS, IDIOTUS. Labusyna turi valdyti is salies. Geriausia Labusynui yra Rusija. bet ne kiti Patentuoti pi.de.ra.i is uz Atlanto.

Chi> ...smarvei

Tai ko pats gyveni keikiamoje šalyje? Turbūt gera šioje šalelėje pindėti ir bjaurius komentarus rašinėti..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS