Dukrą pagrobęs A. Švanys Kaliningrade bus teisiamas dėl neteisėto sienos kirtimo | Diena.lt

DUKRĄ PAGROBĘS A. ŠVANYS KALININGRADE BUS TEISIAMAS DĖL NETEISĖTO SIENOS KIRTIMO

  • 12

Kaliningrado srities teismui perduota byla, kurioje metų neturinčią dukterį pagrobęs ir į Rusiją nuplukdęs 37 metų Algirdas Švanys bus teisiamas dėl neteisėto sienos kirtimo.

Kaip skelbia teismas, rugpjūčio 27 dieną A. Švanys su mažamete dukterimi pripučiama valtimi, pasiėmęs maisto, šiltų drabužių, dokumentus, iš Lietuvos pusės neteisėtai kirto Rusijos sieną, siekdamas išvežti vaiką.

Anot teismo pranešimo, tokie veiksmai vertinami kaip Rusijos valstybės sienos kirtimas neturint privalomo leidimo.

Pranešime nurodoma, kad A. Švanys yra Rusijos pilietis.

Pirmasis apie Kaliningrado srities teismui perduotą bylą dėl neteisėto sienos kirtimo trečiadienį pranešė naujienų portalas „15min“.

Mergaitė į Rusiją išgabenta rugpjūčio 27 dieną. Tądien į policiją kreipėsi jos motina, kuri pranešė, kad 37 metų A. Švanys paėmė jų mažametę dukrą ir sutartu laiku negrąžino.

Atliekant paiešką nustatyta, jog vyras su dukra valtimi perplaukė Šilutės rajone tekančią Skirvytės upę ir taip kirto Lietuvos ir Rusijos valstybinę sieną.

Vaikas rugsėjo 5 dieną buvo grąžintas motinai, kai ši nuvyko į Kaliningrado sritį. Abi jos tą pačią dieną parvyko į Lietuvą.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

kaip ten bebūtų, ir jis žmogus

žiniasklaidoje buvo skelbtas vaiko mamos siekis: iš tėvo alimentus priteisti, turtą atimti, o su vaiku matytis neleisti. Baisoka

tam dzin

jo jo va toki žmonės jeigu sustiprės ištrūks iš dabartinio valdymo režimo ir juos bus sunku dresiruot tep kap visus mus. Pasidomejau kas tas toks yr anastazininkai Ten nieko tokio tik kad jie patys daro viską. Augina stato dirba Toki nemokės komunalinius nepirks maisto o turės savo. elektra ir tai kaži ar naudos Sugalvos kokia vandeniu besisukančia hrenowina ir aniem užteks Tai pats primesk kas iš to gero tiems katri nori mus visus iki vieno kontroliuot?

Vargšas tėtis.

Gelbėjo savo vaiką kaip jo galvelė nešė..Nors nesumastė kad vaikui reikės ir maisto ir tam tinkamų sąlygų..Kartais žmonėms meilė protą sumaišo. Kam Dievas tokio jausmo vaikui neduoda visai o kam kaip čia drėbteli pervirš. Dabar galės mergytė augt pas abejotiną motiną sugebančią gerai organizuot vaikų vagystes
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS