To dar nebuvo: pirmą kartą nuteista girtą kūdikį pagimdžiusi moteris | Diena.lt

TO DAR NEBUVO: PIRMĄ KARTĄ NUTEISTA GIRTĄ KŪDIKĮ PAGIMDŽIUSI MOTERIS

Byloje dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo Klaipėdos apylinkės teismas pirmadienį nuteisė girtą kūdikį pagimdžiusią moterį lygtine laisvės atėmimo bausme.

Kaip BNS sakė Klaipėdos apylinkės teismo atstovė Olga Sadovskaja, moteris pripažinta kalta dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo. Jai skirta vienų metų laisvės atėmimo bausmė jos vykdymą atidedant pusantrų metų. Taip pat bausmės atidėjimo laikotarpiu ji įpareigota dirbti arba registruotis Užimtumo tarnyboje, prižiūrėti savo nepilnamečius vaikus ir nevartoti psichiką veikiančių medžiagų, tarp jų ir alkoholio.

Bylos duomenimis, 2019 metų balandį moteris, apsvaigusi nuo alkoholio, pagimdė kūdikį, kurio kraujyje nustatyta mirtina alkoholio koncentracija – 4,09 promilės.

Dviejų su puse kilogramų gimusi mergytė buvo gydoma reanimacijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Iseitis

Sterilizuoti ir gydyti nuo kvaisalu.

Bausmė?

Gydytis, NEVARTOTI psichotropinių medžiagų (čia narkotikai tikriausiai?), registruotis ir PRIŽIŪRĖTI SAVO NEPILNAMEČIUS VAIKUS. Čia iš kokios pasakų knygos nurašyta? Moteris žinoma nuoširdžiai viską prižadėjo vykdyti ir nenusikalsti, tik po 5 sekundžių mintyse pasiuntė visus kuo toliau. Ar priklausomybė alkoholiui ir narkotikams GYDOMA PASIŽADĖJIMAIS? Negaliu patikėti. Čia Jurbarkas Nr2

JANKAUSKIENE JURATE

KUR TEISYBE? TEISĖJU? JURBARKAS.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS