Girtas jaunuolis Palangoje sudaužė „CityBee“ automobilį | Diena.lt

GIRTAS JAUNUOLIS PALANGOJE SUDAUŽĖ „CITYBEE“ AUTOMOBILĮ

  • 9

Šeštadienį Palangoje girtas vyras, vairavęs nuomotą automobilį, sukėlė eismo įvykį.

Kaip feisbuke praneša „Reidas TV“, jaunuolis iš „CityBee“ išsinuomojo automobilį „VW T-Rock“ ir girtas pylė į atitvarus Kretingos-Vilimiškės kelio sankryžoje.

Kaip teigiama, vairuotojas buvo neblaivus – įpūtė virš 1,5 prom.

„Sakė, čia Palanga, čia jeigu ne jis, tai kitas. Mes pridursime, kad tai tiesiog auksinė šeštadienio išmintis. Jaunuolio laukia bauda už girtą avariją ir katorga atsiskaitant už sudaužytą nuomotą automobilį“, – rašoma „Reidas TV“ paskyroje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo esant neblaiviam, kai girtumas viršija 1,5 prom.

„CityBee“ atstovai portalui klaipeda.diena.lt atsiuntė komentarą dėl šio įvykio.

„Nors didžioji dalis mūsų klientų yra sąmoningi ir atsakingi vairuotojai, tačiau norime pridurti, kad smerkiame neatsakingą vairavimą ir imamės griežtų priemonių eismo dalyvių saugumui užtikrinti. Skiriame griežtesnes baudas nei reikalauja įstatymai.

Kiekvienam „CityBee“ klientui, kuris vairuoja neblaivus ar neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, dalijasi savo paskyra su kitais gresia bauda iki 2000 Eur.

Kiekvienam „CityBee“ klientui, kuris vairuoja neblaivus ar neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, dalijasi savo paskyra su kitais gresia bauda iki 2000 Eur. Jau daugiau nei metus turime automatizuotą skambučių sistemą, kuri perspėja greitį viršijančius vairuotojus. Edukuojame savo klientus apie atsakingo elgesio kelyje svarbą, informuojame apie sudėtingas eismo sąlygas ir patariame, kaip išvengti eismo įvykių. 

Kliento profilis, laikantis bendrovės vidaus procedūrų, iškart po eismo įvykio buvo užblokuotas.

Kaip ir visuomet, bendradarbiaujame su policija ir teikiame visą reikalingą informaciją, kurios gali prireikti tyrimui“, – pranešime teigė bendrovės komunikacijos vadovė Baltijos šalims Justina Matuliauskienė.

GALERIJA

  • Girtas jaunuolis Palangoje sudaužė „CityBee“ automobilį
  • Girtas jaunuolis Palangoje sudaužė „CityBee“ automobilį
„Reidas TV“ nuotr.
Gairės: CityBee, girtas vairuotojas, eismo nelaimė, avarija, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

jk

metas City Bee visuose auto itaisyti akko blokerius

Joo

Itin reti atvejai kad girtas vairuotojas pateko į autoįvykį. Greičiau ne dėl girtumo bet dėl patirties stokos. Dešimt kartų daugiau panašių įvykių padaro blaivūs vairuotojai.

Kur

Žolytė neminama
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS