Į Klaipėdos uostą atplaukusiame laive – du nelegalūs migrantai iš Alžyro | Diena.lt

Į KLAIPĖDOS UOSTĄ ATPLAUKUSIAME LAIVE – DU NELEGALŪS MIGRANTAI IŠ ALŽYRO

  • 20

Klaipėdos uoste atplaukusiame krovininiame laive vyko du nelegalūs migrantai, jie saugomi, jog neišliptų į krantą, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Pasak tarnybos, ketvirtadienį apie 22 val. į Klaipėdą iš Rusijos Ust-Lugos uosto atlaukusiame krovininiame laive su Maltos vėliava pasieniečiai atlikę patikrinimą nustatė du migrantus, prisistačiusius Alžyro piliečiais. Tuo metu laivo kapitono ir 18 įgulos narių dokumentai buvo tvarkingi, visi jie – Filipinų piliečiai.

Pasak VSAT, pareigūnai turėjo išankstinės informacijos, kad trąšas atgabenusiame laive gali būti neteisėtų migrantų.

Abu nelegalūs migrantai uždaryti atskirose užrakintose laivo patalpose. Kapitonas pasieniečiams nurodė, kad asmenys į laivą pateko nelegaliai, kai šis plaukė iš Orano uosto Alžyre į Ust-Lugą.

Kapitonas raštu įsipareigojo užtikrinti, kad migrantai nepaliks laivo, prie jo liko budėti pasieniečiai. Laivas uoste gali būti nuo 3 iki 5 dienų.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

alzyrietis

patys tai tabunais traukiat, miniomis...tiesiog masiskai traukiat kitur, kuom jus geresni???.....litovcai, kuom jus geresni uz mane?....nieko jus negeresni, nes morozas didesnis Lietuvoj...

VAT KAIP

O laivas GRUMANT tikrai čia ne pričiom =)))

Pensininkei

Cia ne migrantai atvyko, o nelegalai skirtuma jauciat
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS