Klaipėdietį internete apgavo sukčiai: pinigus pervedė, bet prekės negavo | Diena.lt

KLAIPĖDIETĮ INTERNETE APGAVO SUKČIAI: PINIGUS PERVEDĖ, BET PREKĖS NEGAVO

  • 5

Penktadienį Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Klaipėdietis pareiškime nurodė, kad dar birželio 12 d., ketinant įsigyti internetu parduodamą kompiuterį, į pardavėju prisistačiusio asmens nurodytą sąskaitą pervedė 240 eurų, tačiau prekės negavo.

Pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo.

Dar vienas pranešimas policijai parašytas dėl automobilio pirkimo.

Penktadienį Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėtas tyrimas pagal 1977 m. gimusio vyro pareiškimą, kuriame nurodoma, kad balandžio 5 d., ketindamas įsigyti internetu parduodamą automobilį „Hyundai Santafe“, į pardavėju prisistačiusio asmens nurodytą sąskaitą pervedė 1 tūkst. eurų užstatą, tačiau sutartu laiku prekė nebuvo pristatyta.

Pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

dlb su diplomu:)

manes ap..so ant 300. tai ne tapo metu ivykiu. bila grazei atidareir nieko nerades uzdare.

Zenius

O kodėl apie mane neparašė kai buvau apgautas ant 55€? Taip pat kreipiausi i epolicija :)

anonimui

Na kodėl..Visai patogu ir gali nusipirkt viską o ne tik tą kas kabo ar guli nutampyta parduotuvėje. Tik bėda kad kuomet prekyba padidėja, apyvarta sukasi be problemų, prekybininkai ,,atsileidžia" ir jiems pradeda ,,grot ''gobšumas. Skant, ''Turi gerai, bet nori dar geriau":D) Na tada ir prasideda..mažesnis kiekis už tą pačią kainą, nežinia kodėl didesnės kainos ir dar visai ne to kas užsakyta o velniai žino kokiam rūselį į dėžutes išfasuota..Darbuotojų kiekis kaip ir darbo užmokestis mažinamas..Priemonės neatnaujinamos, stringa ar vos veikia.. Nu žodžiu, tas pats kaip kad N metų daro visas mūsų ,,Lietuviškas verslas ". Kuris galų gale per gobšumą ir nepateisinamą stagnaciją sulėtėja ir net nepajaučia kaip atsiduria ten kur ,,ragai" Tada jam visi kalti..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS