Autobusų stotelėje – smurto protrūkis: dar labiau nustebino aplinkinių reakcija | Diena.lt

AUTOBUSŲ STOTELĖJE – SMURTO PROTRŪKIS: DAR LABIAU NUSTEBINO APLINKINIŲ REAKCIJA

  • 48

Uostamiesčio autobuso vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo, kaip vyras autobusų stotelėje, kitų keleivių akivaizdoje, pargriovė ir rankomis bei kojomis daužė kitam vyrui į galvą. Aplink esančių žmonių reakcijos nustebino, jie pasirinko stebėtojų vaidmenį, niekas į konfliktą neįsikišo ir smurto protrūkio nesustabdė, praneša LNK.

Po smūgių mėlynas kelnes dėvėjęs smurtautojas lipo į autobusą. Keleiviai čia irgi atrodė sutrikę. Vyras iš autobuso išsivedė moterį su vaiku vežimėlyje. 

LNK žinioms pavyko susisiekti su autobuso vairuotoju, kuris sako, kad konflikto pradžia buvo autobuse.

„Viename sustojime jau kažkur pradžioje pradėjo, girdėjau moters balsą, kad ten „narkomanai, narkomanai!“, kažkas tai. Paskui privažiavome prie „Akropolio“, atidariau duris, sakau, raminkitės arba apsisuku važiuojam į Kauno gatvę ir ten į policiją iškart. Ir viskas, apsiramino“, – prisiminė autobusą vairavęs Alfonsas.

Išlipęs iš autobuso smurtautojas vėl priėjo pro ant žemės tebegulintį vyrą. Moteris priėjo prie jo, panašu, kad kažką pasakė, tačiau čia vaizdo įrašas ir nutrūko.

Tuo tarpu sužeistajam pagalbą suteikė praeivis. Autobuso vairuotojas skubėjo kviesti policiją.

„Kol telefoną susiradau, kol surinkau numerį ir nebepastebėjau, kur jis dingo. Paskui atėjo kažkokios mergaitės iš kiemo ir sakė, kad nubėgo ten kažkur per kiemus“, – tvirtino Alfonsas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Policija sako, kad apie šį įvykį žino. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

„Apie 23 val. buvo atvežtas 39-erių vyras su veido sumušimais. Nukentėjusysis paaiškino, kad jį, kilus konfliktui viešajame transporte, vėliau lauke sumušė nepažįstamas asmuo. Yra pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo“, – teigė Klaipėdos policijos atstovė Andromeda Grauslienė.

Įtariamasis dar nesulaikytas, policija jo ieško. LNK šaltinių žiniomis, sumuštam vyrui sulaužytas žandikaulis. Dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo smurtautojui gresia baudžiamoji atsakomybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (48)

pUTIN XUILO

Turiu viltį, kad tai buvo patriotiškai nusiteikiąs ukrainietis kuris sulaužė kokiam įvanui okupantui kaulus. SLAVA UKRAINE. SLAVA POLKU AZOV.

nieko keisto

Tikrojo, o ne deklaruojamo per įvairiausiais pirktines apklausas, pasitikėjimo policija išraiška. Bandantis raminti konfliktą žmogus pats dar liktų kaltu ar net nukentėtų. Todėl daugelis ir stengiasi nesivelti.

neskisti..

Analogiškai nesitikekite pagalbos kai jums panašiai nutiks ... Abejingumas taip pat nusikalstamas būna.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS