Klaipėdoje bus pradėta nagrinėti byla dėl išpuolio su mačete bare | Diena.lt

KLAIPĖDOJE BUS PRADĖTA NAGRINĖTI BYLA DĖL IŠPUOLIO SU MAČETE BARE

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmuose kitą savaitę bus pradedama nagrinėti baudžiamoji byla dėl bare įvykdyto vandališko išpuolio mečete.

Kaltinimai šioje byloje pareikšti anksčiau ne kartą teistam klaipėdiečiui. Jis dabar kaltinamas viešoje vietoje įžūliu elgesiu demonstravęs nepagarbą aplinkiniams ir aplinkai bei sutrikdęs visuomenės rimtį ir tvarką.

Kaip pranešė teismas, I. Ch. kaltinamas tuo, jog 2023 m. rugsėjo 15 d., apie 19.08 val., Klaipėdos miesto viešoje vietoje, atėjęs prie baro, priėjo prie E. G., sėdinčio lauke prie staliuko, pašalinio asmens akivaizdoje papurškė ašarinėmis dujomis E. G. į veidą, vėliau pasiėmė į rankas mačetę ir ją viešai demonstruodamas baro lankytojams bei atsitiktiniam praeiviui, einančiam pro barą D. J., įbėgo į baro į vidų, paskui E. G. ir su juo susigrūmė, prirėmė prie jo mačetę.

Tuo pačiu metu, baro lankytojui V. G., mėginant iš nugaros atitraukti I. Ch. nuo E. G., mačete jam buvo padarytas nežymus sveikatos sutrikdymas. Tokiu būdu I. Ch. kaltinamas tuo, jog viešoje vietoje, savo įžūliais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ir aplinkai bei sutrikdė visuomenės rimtį ir tvarką.

Kaltinamajam pareikšti kaltinimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už šį nusikaltimą baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Byloje teisiamasis posėdis paskirtas balandžio 8 d., pirmadienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

Matyt, girtas ukrainietis, užtat ir nerašo kas.

Irute

Ziurek kad tave nedeportuotu,nes tie ciurkai landsnukiams labai brangus

R.

-- iki 2 metų, arba..... bausmė atidėta nes gailėjosi, prisipažino, verkė ir Teismas priėmė verdiktą... - tegul nuneša kam galvą, negu valstybei mokėti už išlaikymą kalėjime.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS