Klaipėdoje bus teisiamas 16-metei merginai narkotikų pardavęs vyras | Diena.lt

KLAIPĖDOJE BUS TEISIAMAS 16-METEI MERGINAI NARKOTIKŲ PARDAVĘS VYRAS

29-erių metų klaipėdietis bus teisiamas dėl labai sunkaus nusikaltimo – narkotinių medžiagų platinimo nepilnametei – Klaipėdos apygardos prokuratūra baigė tirti jo bylą ir su kaltinamuoju aktu perdavė nagrinėti teismui.

Ikiteisminiam tyrimui vadovavo Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorė. Tyrimą atliko Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai.

Kaip pranešė prokuratūra, atliekant tyrimą buvo gauta duomenų, kad anksčiau dėl neteisėto disponavimo kvaišalais jau teistas Klaipėdos gyventojas galėjo keliskart parduoti narkotikų pilnametystės nesulaukusiam asmeniui.

Turimais duomenimis, pernai pavasarį jis dalį turėtos narkotinės medžiagos – kanapių – pardavė 16-metei merginai. Surinktų duomenų visuma pareigūnams leidžia įtarti, kad tai ne vieninteliai kvaišalai, kuriuos jis išplatino minėtai nepilnametei. Įtariama, kad merginai jis neatlygintinai davė ir psichotropinės medžiagos – amfetamino.

Klaipėdiečiui pareikšti kaltinimai dėl narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimo nepilnamečiams. Už šio labai sunkaus nusikaltimo įvykdymą asmenims gresia laisvės atėmimas nuo trejų iki dvylikos metų.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Klaipėdos apygardos teismui.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kuo griežčiausia bausmė

Sodinti tokį degradą, žudiką , platinantį narkotikus mūsų vaikams. Viliuosi teisingo ir greižto teismo.

Mari

Tik na kaleimus,ant 20 metų.Kitap nieko gero nebus.Tada bus apie ką pamąstyti.

Anonimas

Kanapes ne narkotikas, puse pasaulio jau dekriminalizavo jau. Man klausimas tai 16 pienei nieko nebus? Nes faktas jog ji pati ieskojo is kur nusipirkti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS