Klaipėdoje iš dviejų moterų sukčiai išviliojo virš 30 tūkst. eurų | Diena.lt

KLAIPĖDOJE IŠ DVIEJŲ MOTERŲ SUKČIAI IŠVILIOJO VIRŠ 30 TŪKST. EURŲ

  • 5

Į Klaipėdos policiją ketvirtadienį kreipėsi dvi moterys, iš kurių sukčiai išviliojo per 30 tūkst. eurų.

Kaip informavo Policijos departamentas, gegužės 16 dieną, apie 12.50 val., 1956 metais gimusi moteris pranešė, kad trečiadienį jai į mobiliojo ryšio telefoną paskambino nenustatyti asmenys, kurie apgaulės būdu išviliojo 10 tūkst. eurų.

Kiek vėliau tą pačią dieną į uostamiesčio policiją kreipėsi 1987 metais gimusi moteris, pranešusi, kad tarp praėjusių metų spalio ir šių metų gegužės nenustatyti asmenys per internetinę investavimo platformą apgaule iš jos išviliojo virš 20 tūkst. eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Apie du sukčiavimo atvejus penktadienį pranešė ir Vilniaus apskrities policija.

Jos duomenimis, ketvirtadienio rytą Ukmergės rajone telefonu paskambinę ir „Google“ atstovais prisistatę nepažįstami asmenys iš 1969 metais gimusios moters banko sąskaitos išviliojo 7,9 tūkst. eurų.

Trečiadienį, apie 16 val., Vilniuje telefonu paskambinusi nepažįstama moteris iš 1968 metais gimusios moters išviliojo banko mokėjimo kortelę ir iš jos banko sąskaitos pasisavino tūkstantį eurų.

Policija pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl sukčiavimo, neteisėto disponavimo elektronine mokėjimo priemone ir neteisėto jos duomenų panaudojimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Chi

O kam pranešinėti policijai? Juk pagauti dar nė vieno sukčiaus nepavyko, o parodyti, kad esi durnas.., jau ir taip visi tą matom!

Jonas

Nėra vaistų nuo kvailumo.Kiek metų tas pats.

Romas

Tikrai teisybę kažkada pasakė Enšteinas - Pasaulyje yra dvi begalybės. Tai žmonių kvailumas ir visata. Nors, dėl visatos aš abejoju.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS