Klaipėdoje girti vairuotojai partrenkė senolę ir išvertė tvorą | Diena.lt

KLAIPĖDOJE GIRTI VAIRUOTOJAI PARTRENKĖ SENOLĘ IR IŠVERTĖ TVORĄ

  • 13

Neblaivūs vairuotojai – lyg neišnaikinamas užkratas, jų negąsdina jokios bausmės. Žala, kurią jie padaro, pinigais ne visada atlyginama.

Dar nežinia, kokių pasekmių turės 79 metų moteriai ketvirtadienį vakare uostamiesčio Taikos prospekte patirtas sužalojimas.

18.40 val. pensininkė ėjo per pėsčiųjų perėją. Tuo metu neblaivus 30-metis vairavo savo BMW. Vis dar buvo šviesu, saulė neakino, apie priekyje esančią pėsčiųjų perėją įspėja kelio ženklai.

Kodėl jaunas vyras partrenkė pagyvenusią moterį, atsakymas aiškus – jis buvo girtas. Alkoholio matuoklis parodė 1,69 prom.

Nukentėjusioji pakliuvo į ligoninę, apie jos būklę nepranešama, bet sprendžiant iš fakto, kad ji nebuvo išleista gydytis ambulatoriškai, pasekmės šios moters sveikatai gali būti nemenkos.

Tos pačios dienos ryte, 7.45 val., Šilutėje dar girtesnė 54 metų moteris, vairuodama „Opel Vectra“, bandė atbula išvažiuoti iš automobilių stovėjimo aikštelės.

Vairuotoja nesuvaldė mašinos ir išvertė metalinę tvorą. Policininkai konstatavo – moteris buvo gerokai neblaivi, matuoklis parodė 2,26 prom.

Ketvirtadienio pavakare, apie 17 val., Palangoje, Žuvėdrų ir Lieknų gatvių sankryžoje policininkai sustabdė BMW. Paaiškėjo, kad jį vairavęs 47 metų vyras taip pat ryžosi vairuoti girtas. Matuoklio parodymai – 2,44 prom.

Visi šie vairuotojai bus teisiami.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

As

BMW ir AUDI vairuotojai LIGONIAI

Tu

Jei pats esi keglis tai nereiškia kad ir kitas toks. Gal pats ir lendi po ratais. Reiškia esi bukas.

Saulute

Tokius reikia teisti ir kuo griežčiau. Tegul pasedi ir pamąsto. Kitaip nebus keliuose tvarkos, nes gryze lietuvaičiai buki kaip tapęs. Visai nebesivaldo. Savų alkasu pilna, o dar parvykeliu reiškiasi. Baisu!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS