Klaipėdoje išgertuvių metu griebtasi peilio: tarp moterų kilo konfliktas | Diena.lt

KLAIPĖDOJE IŠGERTUVIŲ METU GRIEBTASI PEILIO: TARP MOTERŲ KILO KONFLIKTAS

  • 4

Karantino draudimai ne visiems reiškia tą patį. Nors daugelis stengiasi be reikalo nevaikštinėti lauke, tačiau užstalės su būriu kaimynų ir draugų tampa kasdienybė. Vienų tokių išgertuvių metu Klaipėdoje moteris peiliu sužeidė viešnią.

Vieno Šilutės plente esančio bendrabučio kambaryje trečiadienio popietę buvo girtaujama. Apie 16.30 val. čia kilo konfliktas.

Policijos atstovų teigimu, jaunos moterys, tarp kurių girtaujant kilo konfliktas, anksčiau nebuvo pažįstamos.

27 metų mergina griebėsi peilio ir puolė 36 metų moterį. Sunkesnių sužalojimų pavyko išvengti, žaizdos nukentėjusiosios kūne buvo paviršinės, bet medikai ir policininkai į šį butą skubėjo daryti tvarkos.

Greitosios medicinos pagalbos ekipažas aukai sutvarstė žaizdas, neveždami moters į ligoninę. Ji turėtų pagyti namuose.

Policininkams teko sunkesnė misija neblaivių žmonių kompanijoje aiškintis, kas ką veikė, kas ką matė ir kas sukėlė tokią jaunos moters agresiją.

Alkoholio matuoklis parodė, kad įtariamoji girta (1,6 prom.), neblaivūs buvo ir kiti į bendrabučio kambarį susirinkę asmenys.

Peiliu besišvaisčiusi mergina apklausta, apie tai, kad ji buvo uždaryta į areštinę, nepranešama. Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės spaudai Andromedos Grauslienės, įtariamoji nebuvo sulaikyta.

Pradėję ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo pareigūnai konstatavo ir faktą, kad bendrabučio kambaryje girtavę asmenys nesilaikė karantino reikalavimų.

Medžiaga apie tai perduota Nacionalinio visuomenės sveikatos centro specialistams, kurie gali už karantino reikalavimų nesilaikymą skiri baudą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

nerašykit moterys

girtos moterys ne moterys

Ne moterys, atmatos

Atmatų kriminalaiir džiaugsmai...

Dvi

Kalės ir.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS