Klaipėdoje naudojantis įmonės kortele neteisėtai įsipilta kuro už 10 tūkst. eurų | Diena.lt

KLAIPĖDOJE NAUDOJANTIS ĮMONĖS KORTELE NETEISĖTAI ĮSIPILTA KURO UŽ 10 TŪKST. EURŲ

  • 5

Klaipėdoje naudojantis įmonės kortele neteisėtai įsipilta kuro už beveik 10 tūkst. eurų, antradienį pranešė uostamiesčio policija.

Įmonės direktorius į policiją kreipėsi rugsėjo pradžioje ir pranešė, kad rugpjūtį pasinaudojus įmonės automobiliams priklausančiomis kuro kortelėmis, neteisėtai įvairiose degalinėse Klaipėdoje įsipilta kuro.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Klaipėdiečiui

Darbdavys pvz moka centus, nes kaip visada mano kad tik jis turi būti turtingiausias įmonėje, tada vairas paskambina bachuriukams ir parduoda įmonės kortele (ta prasme pin kodus ir skaitmeninė info) bachuriukams, tie bachuriukai ta kortele pradeda naudoti po kokiu 2 arba 3 mėnesių ir Valio, darbdavys sugaidintas

Klaipėdiečiui

Tu čia toks baisiai protingas pasijautei su idėja kuri jau yra atgyvena apie 10metu gal daugiau :) eikit pas motiejauski tie moka iki 0, 001L paklaidos suskaičiuoti :)))

Joana

Teisingai vairuotojai daro ,kad asmeni nes reikmems pila kura. Kai verslininkai mokes normalias algas o ne minimuma tai neapsimokes vairuoytojams rizikuoti. Vairuotoju atlyginimas nesiekia nei sesiu simtu auru i rankas.o vidutine alga Lietuvoje beveik 9oo simtai euru.Mokesciu inspekcija galetu patikrinti autotransporto imones, juk mato kokie mokesciai mokami.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS