Klaipėdoje vidury baltos dienos – smūgiais paženklintas apiplėšimas | Diena.lt

KLAIPĖDOJE VIDURY BALTOS DIENOS – SMŪGIAIS PAŽENKLINTAS APIPLĖŠIMAS

Šeštadienio popietę Debreceno gatvėje jauną vaikiną užpuolė gauja paauglių, tarp kurių buvo ir merginų. Apkaltinę 10 eurų vagyste, jie ėmė jį spardyti, galiausiai užpuolikai pagrobė per sumaištį iš aukos kišenės iškritusi brangų telefoną ir pabėgo.

Šeštadienį apie 17 val., Klaipėdoje, Debreceno gatvėje, 21 metų vaikinas, eidamas tarp daugiabučių, netikėtai buvo užpultas.

Iš parko pusės prie jo pribėgo šeši nepažįstami vaikinai ir trys merginos, nuo kurių sklido alkoholio kvapas.

Vienas vaikinų, kurio amžius – apie 17 metų, ūgis – apie 180 cm, vidutinio kūno sudėjimo, tamsių trumpų plaukų, kalbėjo lietuviškai, apsirengęs mėlynos spalvos marškinėliais, juodos spalvos šortais, pradėjo kaltinti esą šis iš jo brolio pasisavino 10 eurų.

Bandydamas paaiškinti, kad užpuolikas klysta, jaunuolis pajuto smūgius. Pargriuvus ant žemės, iš galinės kelnių kišenės jam iškrito 500 eurų vertės telefonas, kurį pačiupo viena iš nepažįstamų merginų ir su visais kitais užpuolikais pabėgo. Policijoje pradėtas plėšimo tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

stebėjau pro penkiaukščio langą

Kas darosi Debreceno gatvėje? Naktį iš sekmadienio į pirmadienį (08.12d) apie 2.00 val, Debreceno 47-79 iš antrojo aukšto žmogus lipo pro balkoną žemyn - BALKONAIS ??? Gal norėjo apvogti???

Atrodo

Ko gera šita gauja nufilmuota pravažiuojančių autobusų. Jie ,ar panašūs ,penktadienio vakarą apie 9 val.siautėjo, sulaužė suoliuką autobusų stotelėje , priešais Debreceno centrą , taikos prospekte.

realistas

policijai nepelninga plesikus gaudyti geriau vairuotojus gaudys ten bapkiu visada susirinks
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS