Klaipėdos pareigūnams įkliuvo girti vairuotojai: vienas rėžėsi į tvorą ir pasišalino | Diena.lt

KLAIPĖDOS PAREIGŪNAMS ĮKLIUVO GIRTI VAIRUOTOJAI: VIENAS RĖŽĖSI Į TVORĄ IR PASIŠALINO

  • 0

Uostamiesčio policijos pareigūnai apskrityje ir Klaipėdoje sulaikė kelis girtus vairuotojus. Tarp jų ir moteris, kuriai nustatytas 2,04 prom. girtumas.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį 00.40 val. Kauno gatvės ir Taikos prospekto sankryžoje sustabdyto automobilio „Opel Vectra“ vairuotojai, gimusiai 1988 metais, nustatytas 2,04 prom. girtumas. Moteris uždaryta į areštinę.

Po pusvalandžio Klaipėdoje, Naujojo Uosto gatvėje, vykdant policinę priemonę, sustabdyto automobilio „VW Passat“ vairuotojui, gimusiam 1976 metais, nustatytas 1,57 prom. girtumas. Jis uždarytas į areštinę.

Tuo pačiu metu Skuodo rajone gautas pranešimas, kad Mosėdyje, automobilis „Volkswagen Caravelle“ atsitrenkė į tvorą ir pasišalino iš eismo įvykio vietos. Išsiaiškinta, kad minėtą transporto priemonę vairavo 1971 metais gimęs vyras, kuriam nustatytas 1,97 prom. girtumas.

Penktadienį apie 14 val. Liepojos gatvėje 1967 metais gimusiam vyrui, kuris vairavo automobilį „Audi A6“ ir, važiuodamas atbuline eiga, atsitrenkė į kitą stovintį automobilį, nustatytas 2,54 prom. girtumas. Vairuotojas uždarytas į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS