Klaipėdos rajone aptiktame fabrikėlyje – 15 tūkst. litrų padirbtos alyvos | Diena.lt

KLAIPĖDOS RAJONE APTIKTAME FABRIKĖLYJE – 15 TŪKST. LITRŲ PADIRBTOS ALYVOS

  • 5

Klaipėdos apskrities policija nustatė nelegalias dirbtuves, kuriose buvo pilstomas ir fasuojamas padirbtas antikorozinis skystis bei alyva.

Sandėlyje Klaipėdos rajone atliktos kratos metu pareigūnai rado konvejerinį aparatą skirtą pakuoti paruoštą produkciją, etikečių klijavimo aparatą bei plastikinių talpų su jau užklijuotomis etiketėmis, pažymėtomis Vokietijos automobilių gamybos įmonės ženklu.

Iš viso pareigūnai rado 189 litrus raudonos spalvos skysčio su etiketėmis, kuriose pažymėta, kad tai antikorozinis skystis. Dar daugiau kaip 15,3 tūkst. litrų skysčio buvo rasta buteliuose be etikečių.

Vieno litro talpos buteliuose buvo rastas skystis, kuris pažymėtas alyvos etiketėmis. Taip pat aptikta daugiau kaip tūkstantis Vokietijos įmonės ženklu pažymėtų dėžių.

Manoma, kad pastaruosius du metus įtariamieji pirko iš Lietuvos įmonių automobilinę alyvą ir antikorozinį skystį, išpilstydavo jį į vieno litro ir pusantro litro dydžio talpas bei melagingai žymėjo jas, kaip pagamintas užsienio įmonėje.

Pasak policijos, įmonės leidimo asmenys neturėjo, todėl per šį laikotarpį galėjo būti padaryta didelė žala.

Klaipėdos apskrities policijos Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo valdyboje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo prekių ar paslaugų ženklo naudojimo.

 

GALERIJA

  • Klaipėdos rajone aptiktame fabrikėlyje – 15 tūkst. litrų padirbtos alyvos
  • Klaipėdos rajone aptiktame fabrikėlyje – 15 tūkst. litrų padirbtos alyvos
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Asta

Eterinius aliejus tai pat pilsto is plastikinių taru idomu kokia ten kokybe kinietiska

aga

o po to valdzia kazka kalba apie smulkaus verslo palaikyma nu nu

>Bitinikas< \\\\\.../////

Tau širšė įkando?,ar toks nuo užgimino.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS