Klaipėdos patrulis ne tarnybos metu sulaikė visiškai girtą vairuotoją | Diena.lt

KLAIPĖDOS PATRULIS NE TARNYBOS METU SULAIKĖ VISIŠKAI GIRTĄ VAIRUOTOJĄ

  • 3

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad jo Kelių policijos vyriausiasis patrulis Ernestas Stonkus stipriai apgirtusį vairuotoją sulaikė ne tarnybos metu Akmenės rajone.

Gegužės 31-ąją, apie 19.45 val., važiuodamas asmeniniu automobiliu, kelyje Viekšniai – Kairiškiai, ties įvažiavimu į Kairiškių kaimą, uostamiesčio pareigūnas pastebėjo po kelią įtartinai iš vienos eismo juostos į kitą vingiuojantį automobilį „Ford Focus“.

E. Stonkus įtarimų sukėlusią transporto priemonę sustabdė, iš vairuotojo atėmė užvedimo raktelius ir iškvietė kolegas – Telšių apskrities pareigūnus.

Atvykęs ekipažas nustatė, kad „Ford Focus“ vairavęs, 1964 m. gimęs vyras yra neblaivus – jam nustatytas 3,59 prom. neblaivumas.

Pranešti klaidą

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pagarba pilietiškam pareigūnui

Ir dar nedarbo metu. Kada gi išnyks tie išgėrę už vairo?

KLP

Bravo. Gaus ordina.

saunuolis bet

butu idomu perskaityti kokiu budu reiketu stabdyti kita t. priemone bunant nuosavu automobiliu , kad nebutum pazeides stabdymo proceduru arba KET.Parasyta is vairuotojo ateme raktelius? tai ar ateme is asmens ar istrauke is spyneles?Na zinoma uzkardint reikia, bet daznai per teismus pazeidejai issisuka del netiksliu stabdymo ar sulaikymo veiksmu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS