Klaipėdos policija sulaikė vagystėmis įtariamą vyrą | Diena.lt

KLAIPĖDOS POLICIJA SULAIKĖ VAGYSTĖMIS ĮTARIAMĄ VYRĄ

  • 3

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai sulaikė vyrą, kaip įtariama, uostamiestyje galėjusį įvykdyti 10 vagysčių.

Už vagystes, sukčiavimą, kitas turtines nusikalstamas veikas įtariamasis anksčiau yra teistas 27 kartus. Pastarąjį kartą įsiteisėti nespėjęs teismo sprendimas jam buvo paskelbtas gegužės 11 dieną, penktadienį pranešė Klaipėdos apskrities policija.

Birželio 5 dieną buvo pranešta, kad apie 2.31 val. nenustatytas asmuo, įsibrovęs į Taikos prospekte esančio baro patalpas, iš kasos aparato paėmė apie 50 eurų, nuo lentynos paėmė keturis alkoholinių gėrimų butelius, o nuo baro – apie 15 pakelių įvairių cigarečių.

Ikiteisminį tyrimą dėl vagystės pradėję Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai, tą pačią dieną sulaikė 30-metį įtariamąjį. Birželio 6 dieną teismas jam skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams.

Kaip skelbia Klaipėdos apskrities policija, įtarimai vyrui kol kas pareikšti dėl vagystės iš baro Taikos prospekte, tačiau, pagal surinktus duomenis, pareigūnai neatmeta galimybės, kad tas pats vyras, per kiek daugiau nei mėnesį uostamiestyje galėjo įvykdyti ar pasikėsinti įvykdyti 10 įvairaus pobūdžio vagysčių.

Vienas ikiteisminis tyrimas pradėtas gavus įmonės atstovo pareiškimą, jame nurodoma, kad gegužės 2 dieną, apie 15.55 val., Klaipėdoje, Taikos prospekte esančioje parduotuvėje, nepažįstamas vyras pavogė įmonei priklausantį telefoną „Iphone“.

Taip buvo gauti pranešimai dėl keturių, prie įvairių įstaigų paliktų elektrinių paspirtukų vagysčių, pora pranešimų dėl įvairių prekių iš prekybos centrų vagysčių.

Gegužės 11 dieną, apie 12.30 val., pastebėta, kad, galimai vos per 15 minučių iš autobuso „Mercedes-Benz Evobus“ buvo pavogta bilietų ir pinigų už beveik 200 eurų, o kitą dieną, apie 11.50 val., iš Šilutės plente palikto neužrakinto automobilio „Mercedes-Benz“ buvo pavogta piniginė su 1,8 tūkst. eurų.

Nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis, nedirbantis vyras policijos pareigūnams žinomas itin gerai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

PSD veezdu trenkatas prievarta vakcinuotas

teistas 27 kartus...geroves perauklijimo sistema niekaip negali isgydyt nuo chaliavos.... paziuriu i geroves valstybes istorija i galeciau sakyt jis didvyris..musu laiku .kolhozu, fabriku turta miesto berniukai furomis prihvatizavo ...dba jie gerbiami vyrai.... biznesmenai.... milijonieriai.... legalus elektrikai reketyrai...

aū teisėsauga

27 kartus teistas ,seniai žinomas ir dar nesušaudytas

Rolandas

30ties metų- 27k. TEISTAS! Teisėsaugoje TAI vadinama- ginti ir apsaugoti. Bet, apsaugoti recidyvistus ar Lietuvos normalius piliečius ? LGBT ir Vagys Lietuvoje palaikomi. Seimas parodė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS