Kruvinas Kūčių vakaras Klaipėdoje: vyrai sužalojo dvi moteris | Diena.lt

KRUVINAS KŪČIŲ VAKARAS KLAIPĖDOJE: VYRAI SUŽALOJO DVI MOTERIS

Kūčių vakarą panašiu laiku toje pačioje gatvėje kilo du kruvini incidentai. Du vyrai namuose praliejo kraują savo moterims. Vienai aštriu daiktu perpjautas veidas, kitai stiklo šuke perrėžta ranka. Abu smurtautojai šventes pratęs areštinėje.

Kūčių vakarą, kai dauguma šeimų sėdo prie tradicinės vakarienės stalo, apie 20 val. Šilutės plente, bute, 51-erių metų vyras, kuriam nustatytas 2,23 prom. neblaivumas, konflikto metu aštriu daiktu sužalojo veidą 54 metų moteriai.

Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Beveik po dviejų valandų pareigūnai ir medikai vėl skubėjo į tą patį Šilutės plentą, kur kitame bute, 31 metų vyras veikiausiai stiklo šuke sužalojo ranką penkeriais metais jaunesnei moteriai. Vyras taip pat sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Abiem atvejais pradėti tyrimai pagal Baudžiamojo kodekso 140 straipsnį (Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas). Maksimali bausmė už šį nusikaltimą yra laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

sport

per kiaušius su plaktuku ir sumažės smurtautojų

Vilko vaikas

Stribu palikuonys "linksminasi"... Normalus zuvo kare, o visokie arabai ir su netikrom isvarzom, dar ir dabar gimdo i save panasius parazitus...

ta sakraliniam

berete nusiimk o tai visai smegenu viena vingi suspaude, sakralinis tu musu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS