Kūdikį auginantys klaipėdiečiai skaičiuoja nuostolius: rado suniokotą vaiko vežimėlį | Diena.lt

KŪDIKĮ AUGINANTYS KLAIPĖDIEČIAI SKAIČIUOJA NUOSTOLIUS: RADO SUNIOKOTĄ VAIKO VEŽIMĖLĮ

Kūdikį auginantys klaipėdiečiai skaičiuoja kelių šimtų eurų nuostolius. Alksnynės gatvėje gyvenanti pora laiptinėje laikytą savo vaiko vežimėlį rado sulaužytą ir numestą šalia daugiabučio. Išsiaiškinti įvykio aplinkybes bandantys klaipėdiečiai nenutuokia, kas galėjo taip pasielgti, ir prašo visuomenės pagalbos.

Klaipėdietė gavo pranešimą, esą panašus vežimėlis, kuriuo ji vežiojo savo vaiką, guli netoli daugiabučio išardytas ir purvinas.

„Kai kaimynė pranešė, kad lauke guli panašus į mūsų turėtą vežimėlį, nubėgau apžiūrėti ir negalėjau patikėti, ką matau: jis buvo išardytas ir išmurdytas purve“, – pasakojo moteris.

Jis buvo išardytas ir išmurdytas purve.

Pasak klaipėdietės, prieš tai vežimėlis visada stovėdavo laiptinėje ir niekam neužkliuvo, todėl ji nenutuokia, kas galėjo taip pasielgti, nes kaimynų pastabų dėl jo laikymo laiptinėje nebuvo sulaukusi.

„Vežimėlį sulankstytą visada laikydavome pirmame aukšte, jis niekam netrukdė, kaimynus pažįstu ir su kiekvienu palaikome gerus ryšius, neįsivaizduoju, kas galėjo taip pasielgti, spėliojame, gal paaugliai taip „pajuokavo“ ar asocialūs žmonės, o gal senyvo amžiaus žmonėms neįtikome?“ – spėliojo klaipėdietė.

Ji kreipėsi į policiją, tačiau daug vilčių neturi, pasak moters, tyrimas pradėtas, bet pareigūnams reikia įrodymų ir liudininkų, todėl šiuo metu jai pasiūlyta ieškoti ką nors mačiusiųjų ir klijuoti skelbimus netoli esančiuose daugiabučiuose.

Tik prieš pusę metų pirktas vežimėlis kainavo beveik 300 eurų. Apvaliusi ir apžiūrėjusi vežimėlį, moteris tikino, kad jis dabar yra gerokai apgadintas.

„Dar nebandžiau jo naudoti, bet jau dabar matau, kad rankenos kliba ir stabdys nebeveikia, dėl to manau, bus sunku jį įkelti į viešąjį transportą ar tiesiog į lauką juo išvežti vaiką“, – kalbėjo nukentėjusi mama.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Dailė

Dobilai ir besmegeniai yra tie kurie palieka bet kur daiktus kainuojančius apie 300 eur.

Chi

Pas mus panaši situacija- kol buvo nešvaru, nebuvo nė vieno vežimėlio. Mes, pirmo aukšto gyventojai, nusisamdėme moterytę, kad valytų būtent pirmo aukšto laiptinę. Ir ką jūs manote, dabar jau penki įvairūs vežimėliai sustatyti, rogutės ir kiti vaikų atributai.

Anonimas

Ant kiek supermamytei reik neturėt ką veikt, kad pati palieka daiktus ne vietoj ir verkti per visas platformas, kad ji po to kazkas sulaužė ir pan. Kelia ant kojų visa Klaipėdą del to. Taip, laužyt negerai, bet nėra ko ir laikyt daiktus ne vietoj ir po to net straipsnius bereikšmius rašinėt, lyg išlys tas kas sulauze ir atsiprašys jos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS