Narkotinių medžiagų platinimu įtariamas vyras per kelias savaites sulaikytas dukart | Diena.lt

NARKOTINIŲ MEDŽIAGŲ PLATINIMU ĮTARIAMAS VYRAS PER KELIAS SAVAITES SULAIKYTAS DUKART

  • 6

Spalio 18 d. Klaipėdos miesto policijos pareigūnai sulaikė du 2000 m. gimusius vaikinus.

Pas vieną iš jų pareigūnai rado ir paėmė 16 lankstinukų su baltais biriais milteliais ir vieną pakelį su augalinės kilmės, žalsvos spalvos, kaip įtariama, narkotinėmis medžiagomis.

Vienam iš sulaikytų vyrų įtarimai pareikšti dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Anksčiau jau teistam vyrui teismas skyrė kardomąsias priemones – rašytinį pasižadėjimą neišvykti ir įpareigojo reguliariai registruotis policijos įstaigoje.

Tačiau netrukus Klaipėdos m. PK 2-ojo veiklos skyriaus pareigūnai gavo informacijos, kad minėtas vyras galimai ir toliau platina draudžiamas medžiagas.

Lapkričio 7 d. Klaipėdos mieste, Taikos pr., pareigūnai sulaikė du asmenis – 1997 m. gimusią moterį ir 2003 m. gimusį vaikiną, su savimi turėjusius, kaip įtariama, narkotinių medžiagų. Netrukus policijos pareigūnai sulaikė ir anksčiau jau minėtą 2000 m. gim. vyrą, kuris su savimi turėjo septynis lankstinukus su augalinės kilmės, įtariama, narkotine medžiaga, bei apie 60 g baltos spalvos miltelių, galimai taip pat narkotinės medžiagos.

Šįkart teismas 2000 m. gimusį vyrą leido suimti trims mėnesiams. 1997 m. gim. moteriai ir 2003 m. gim. vaikinui skirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

2000 m. gimusį vyrą po teismo posėdžio dėl suėmimo parvežus į areštinę, policijos pareigūnai aptiko, kad vyras su savimi turėjo galimai narkotinių medžiagų. Dėl to jo atžvilgiu pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numatytas laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

PLINTA

KAIP MARAS...DILEREI LAISVEI VAIKSTO SU GRANDINELEM ANT KOJU,ISSIDYRBINEJA IS TEISMU,NIEKAM NEIDOMU,KODEL TEISMAI TESIASI PO TRIS METUS IR DAUGIAU.KODEL NIEKAS NEKEICIA ISTATYMU,SITIE BJAURYBES TIEK ISISUKO I NARKOTIKU RINKA,KAD NIEKO NEBIJO,PINIGAIS TEPA TEISMUS,PROKURORUS,KAS NENORETU GERU PINIGU IR SENATVEI VILOS ISPANIJOJE....POLICIJA DYRBA SAVO DARBA,BET TIK IKI TEISMO.GREIT BUS DAUGIAU VARTOJANCIU,NEI SVEIKU!!!

tonfa

kada pagaliau bus grąžinta mirties bausmė

na kada tatujruotos ,,,ministres,,bakalaures

kuria istatymus --kartu su LGBTQ libersosiku kolektyvu --narkomanu skaicius auga, narkotikais prekiauja kas netingi , palatina tarp vaiku ,moksleiviu ,studentu --jie visi nepakaltinami , jie nieko nebijo...SODINKIT Y KALEJIMA TEISEJUS , TEISINGUMO MINISTRUS IR ADVOKATUS SU PROKURORAIS --TUOMET IR BUS TEISINE TVARKA LIETUVOJE
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS