Stipriai įkaušęs klaipėdietis naktį užpuolė pensininkę: plėšiką sulaikė pro šalį važiavęs žmogus | Diena.lt

STIPRIAI ĮKAUŠĘS KLAIPĖDIETIS NAKTĮ UŽPUOLĖ PENSININKĘ: PLĖŠIKĄ SULAIKĖ PRO ŠALĮ VAŽIAVĘS ŽMOGUS

Atsitiktinai tapęs apiplėšimo liudininku klaipėdietis ne tik išgelbėjo pagyvenusią moterį nuo smurto, bet ir sulaikė nusikaltėlį.

Pirmadienį vakare, apie 22 val., pietinėje uostamiesčio pusėje, prie Mogiliovo ir Bandužių gatvių sankryžos, buvo užpulta 73 metų moteris.

Nepažįstamas vyras smogė jau į veidą ir bandė atimti išplėšti iš jos rankų išmanųjį telefoną.

Tuo metu ties ta vieta važiavo automobilis, vairuotojas išgirdo moters riksmą ir pamatė grumtynes. Jis suprato, kad vykdomas nusikaltimas ir suskubo padėti moteriai.

Vyras sugriebė užpuoliką ir laikė jį, kol atvyko policininkai.

Paaiškėjo, kad telefoną „Samsung Galaxy A51“ iš nukentėjusiosios bandė atimti 36-erių įtariamasis. Jis buvo girtas, alkoholio matuokliu nustatytas 2,27 prom. neblaivumas.

Pareigūnai pradėjo plėšimo tyrimą.

Gali būti, kad prablaivėjęs įtariamasis tikins, kad kaltas – išgertas alkoholis, kad blaivus jis nebūtų taip pasielgęs, bet tai bus sunkinanti jo kaltę aplinkybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Adolfas

O ką, pensininkei jau negalima turėti geresnio telefono? Neseniai tik tik užsičiaupė rėksniai, kad Lietuvoje pensininkai badu miršta, dabar jau ims rėkti, kad telefoną geresnį turi, per gerai gyvena, atseit. Vėl konservai bus kalti, kad pensijos padidintos, kad šį tą geresnio sutaupę nusiperka, ar ne? Ir iš kur tokių kvailų komentatorių imasi? P.S. Pagarba pilietiškam piliečiui, nepabijojo, juk rizikavo kažkiek, aiškinkis paskui su visokiomis būtinosiomis gintimis ir būtinaisiais reikalingumais :) !

klaipėdietė

Pagarba pilietiškam vyrukui, kuris sulaikė išsigimėlį - plėšiką. Sėkmės, sveikatos ir laimės, visose jo žingsniuose, einant sudėtingu Gyvenimo keliu.

Klaipediete

O kas jums nepatinka, kad Galaxi turi? Koks skirtumas, kiek metų žmogui, turi, moka naudotis, kur problemos? Aš taip pat Galaxi turiu, esu pensininkė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS