Nelaimė Melnragės paplūdimyje: gelbėtojai iš jūros traukė skendusius nepilnamečius | Diena.lt

NELAIMĖ MELNRAGĖS PAPLŪDIMYJE: GELBĖTOJAI IŠ JŪROS TRAUKĖ SKENDUSIUS NEPILNAMEČIUS

  • 3

Pirmadienį Klaipėdoje, Antrosios Melnragės paplūdimyje, gelbėtojai iš Baltijos jūros ištraukė skendusius nepilnamečius.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, apie 16.30 val. buvo gautas pranešimas, kad paplūdimyje skęsta žmogus. Atvykę paplūdimio gelbėtojai iš jūros ištraukė du vaikinus.

Vieną iš jų gelbėtojai gaivino atlikdami dirbtinį kvėpavimą, kitas jūroje skendęs vaikinas sąmonės nebuvo praradęs.

Biudžetinė įstaiga „Klaipėdos paplūdimiai“ socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pranešė, kad vieno iš vaikinų gaivinimas truko pusantros valandos, medikams jį pavyko atgaivinti tik greitosios medicinos pagalbos automobilyje.

Šiuo metu vaikino būklė sunki, jis gydomas ligoninėje.

Klaipėdos apskrities policijos duomenimis, iš viso į ligoninę buvo išvežti trys nepilnamečiai – du iš jų gimę 2004 metais, vieno gimimo metai šiuo metu nežinomi.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Q

Vienas iš paauglių mirė avine ir dar jam nori bauda įrašyt?

Lukas

Galėtų ir parašyti atitinkamą straipsnį, nes pirmą vaikiną išgelbėjo ne gelbėtojai, o šalia poilsiavęs jaunuolis.. Čia tik tarp kitko žurnalistai...

Jo

Neparašyta, kad plaukė UŽ PLŪDURŲ - kodėl dėl idiotiško elgesio gyvybe turi rizikuoti gelbėtojai? Kada išmoks liaudis prisiimti atsakomybę už savo elgesį? Dabar aišku, kalta "jaunystė", viskas, tik ne patys - kai atsigaus reikėtų įsegti baudą po 5000 eurų, ir apie tai parašyti, va gal tada perskaitę kiti pradės suprasti, kad ten kur draudžiama, plaukti NEGALIMA. Azčiū gelbėtojams.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS