Nubaustas žiemą chuliganiškai vairavęs vyras | Diena.lt

NUBAUSTAS ŽIEMĄ CHULIGANIŠKAI VAIRAVĘS VYRAS

  • 15

Klaipėdos apygardos teismas birželio 15 d. priėmė nutarimą ir atmetė administracinėn atsakomybėn patraukto automobilio BMW vairuotojo skundą, kuriuo buvo prašoma panaikinti pagal jam surašytą administracinio teisės pažeidimo protokolą priimtą apylinkės teismo nutarimą.

Klaipėdos apygardos teismas birželio 15 d. priėmė nutarimą ir atmetė administracinėn atsakomybėn patraukto automobilio BMW vairuotojo skundą, kuriuo buvo prašoma panaikinti pagal jam surašytą administracinio teisės pažeidimo protokolą priimtą apylinkės teismo nutarimą.

Sausio 8 d. nutarimu Klaipėdos apskrities pareigūnai skyrė 300 eurų baudą su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu 12 mėnesių laikotarpiui už tai, kad BMW automobilio vairuotojas gruodžio 28 d. 15.10 val. Klaipėdoje, Pamario g. esančioje paplūdimio aikštelėje chuliganiškai vairavo automobilį.

Sekmadienį Klaipėdoje po „Drift City 2“ automobilių sportinių varžybų BMW automobilio vairuotojas chuliganiškai vairavo automobilį prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje Priestočio gatvėje. Minėto automobilio vairuotojui taip pat surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas.

Už pažeidimą numatyta bauda nuo 289 iki 579 eurų su teisės vairuoti transporto priemonės atėmimu nuo vienerių iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Aha

Tai ir zemiau komentaruose rase kad mano triukai buvo tiesiog kaskadiniai, ir kaip sakai draskiausi nerealiai. Atsimerk ir isigilink apie ka kalba eina, apie pareigunu klaidas ir rysius su teismais, apie aplaiduma, ju nekompetentinguma ir nemokejima bendrauti su zmonem... Nebuvo toj situacijoj objektyvumo, tik kaltinimai. Na o jei prie mygtuko gryzti, tai elektronika kartais paveda, ir antislip'as atsijunge dar mieste. Nors tamsta pats manau busi tas, vienas is BMW "heiteriu", kur mieste vaziuodamas pirmoj juostoj ant 35-45km/h, stabdai eisma, ir su klevu greiciausiai pas pati ant siknos, susiguzes prie vairo burnoji sau po nosim, ah kokie huliganai kokie neklauzados, pamates pro sona kanors vaziuojanti na gal 55km/h. Pensininku bruozas. Pats manau esi sventasis turintis staza kaip minimum 30 metu ir ne karto nepadares kazko netycia. Ir isvis- Baravykas tu saunuoli!

As

Teisingai padare. Nera cia ko draskytis po tas aiksteles. Kad ir buvo tas antipraslydimas isjungtas tai jis buvo isjungtas tik norint pasidraskyti, kitaip as nesuprantu kokio bybio ji isjungt ant tokio kelio? Praslydai viena karta tai ijunk ir vaziuok normaliai o ne toliau deaskykis po aikstele. O jei nesugebi pajudet nesidraskydamas tai bent klevo lapa ant siknos nepagailek uzsiklijuoti. Visi dejuojat kad bardakas keliuose, o kaip tik koki ereli nubaudzia iskart visi ginti stoja.

amen

Tegu niuchina sliapa tokie musarylos. Jaunimas bekit is bananu respublikos be jokiu skrupulu, gaidynas cia konkretus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS