Nuo pareigų nušalintas Klaipėdos prokuroras A. Giniotis | Diena.lt

NUO PAREIGŲ NUŠALINTAS KLAIPĖDOS PROKURORAS A. GINIOTIS

  • 24

Generalinis prokuroras Evaldas Pašilis nuo pareigų nušalino Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorą Aidą Giniotį.

Kaip penktadienį pranešė prokuratūra, A. Giniotis nušalintas, nes buvo gauti „pradiniai duomenys apie šio prokuroro galimai atliktus tam tikrus veiksmus“.

Pasak prokuratūros, detalesnė informacija apie atliekamo tarnybinio patikrinimo aplinkybes šiuo metu negali būti teikiama siekiant objektyvaus nešališko tyrimo ir įvertinimo.

E. Pašilis pavedė prokuratūros Vidaus tyrimų skyriui atlikti vidinį patikrinimą, kurio metu informacija bus patvirtinta arba paneigta.

Pasitvirtinus gautai informacijai, bus vertinama, ar tokiu elgesiu prokuroras neperžengė prokurorų etikos kodekse nustatytų ribų.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

...

Kai suiminėjo advokatus ir teisėjus, tuomet iš karto pasakė, kad išaiškino vos ne nusikalstamą susivienijimą. O čia "atliko tam tikrus veiksmus". Kur dingo prokuratūros atvirumas visuomenei???

chi chi

bereikalingas burnos aušinimas. Kad ir pagauna tokius bet tikrai nenubaudžia. Kaip ir tuos teisėjus kur neseniai susėmė ir po viena dabar paleidinėja.Cirkas daugiau nieko.AČIŪ GRYBAUSKAITE UŽ TOLERANCIJĄ!

Juos visus

iš ten reikia atleisti.Ir fntt ir stt..Nuo seniai sukaltas korupcinis ratas toks kad nieks negal iveikti. Kai prie žmogelio prikibti ir nubausti tai greiti o kad viešaji interesa ar valdžios žulikus bausti - NEPRISIPRAŠYSI.Visi savi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS