Padėtas galutinis taškas papirkimo byloje | Diena.lt

PADĖTAS GALUTINIS TAŠKAS PAPIRKIMO BYLOJE

  • 3

Lietuvos Aukščiausiojo Teismo Baudžiamųjų bylų skyriaus kolegija spalio 23 d. galutine ir neskundžiama nutartimi kaltu dėl valstybės tarnautojo papirkimo pripažino vienos verslo bendrovės vadovą  R. I.

Specialiųjų tyrimų tarnybos Klaipėdos valdybos pareigūnų atlikto ikiteisminio tyrimo metu buvo nustatyta, kad R. I. susitarė su buvusiu Lietuvos saugios laivybos administracijos Pramoginės laivybos skyriaus vyriausiuoju valstybiniu inspektoriumi E. M., kad duos jam 200 eurų kyšį ir dalį šio kyšio iš karto perdavė už tai, kad inspektorius atliktų laivo pirminę techninę apžiūrą ir  šią transporto priemonę įregistruotų Lietuvos Respublikos vidaus vandenų laivų registre.

Baudžiamųjų bylų skyriaus kolegija konstatavo, kad pirmosios instancijos teismo skirta bausmė – 150 MGL (5649 eurų) piniginė bauda yra paskirta teisingai, atsižvelgiant į visas bylai reikšmingas aplinkybes.

Ikiteisminį tyrimą kuravo Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Uždaryti ta kontorą

Pabandykit kitaip įsiregistruoti laivą. Ten niekas nenori net piršto pajudinti.

Antanas

O kokia tada masiulio bausmė turėtų būti.Vien už priesaikos išdavystę turėtų būti baudžiamas kaip valstybės išdavikas,jau nekalbant apie kyšio gavimą.Taigi ,kas toliau?

Centas

Sauliau, o maitintuoju pavardes parasyti ,slabo?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS