Palangos link – beprotišku greičiu | Diena.lt

PALANGOS LINK – BEPROTIŠKU GREIČIU

  • 12

Ketvirtadienį, apie 20 val., vadinamajame Palangos plente, skiriamaisiais ženklais nežymėtu automobiliu „Audi A6“, policijos pareigūnai sulaikė motociklininką.

Patruliai pasivijo ir sustabdė vasaros sostinės link skriejantį motociklininką, kuris viršijo leistiną greitį net 109 km/val.

Greičio fiksavimo priemonės ekrane švietė net 199 km/val. greitis, kai šioje kelio atkarpoje leistinas greitis yra vos 90 km/val.

Transporto priemonės vairuotojui gresia bauda nuo 450 iki 550 eurų ir vairuotojo pažymėjimo atėmimas nuo 12 iki 18 mėnesių.

GALERIJA

  • Palangos link – beprotišku greičiu
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Is kitos puses

Galejo jam baigtis kaip Javtokui pries 10 metu - jis irgi vaziavo motociklu i kurorta salia Vilniaus

Sveikas Protas

Kas gali tiksliau nustatyti saugu greiti - pats vairuotojas, ar kazkas kitas, kas to vairuotojo nei akyse nera mates? Kadangi ivykiai pasisuko tokia linkme, tai tik irodo - greitis buvo ne beprotiskas. Motociklininkas ne tik kad nezuvo, bet normaliai sustojo stabdomas pareiguno. Butent tai ir irodo, koks yra saugus greitis. (o beprotiskas toks, kai zmogus nesuvaldo vairuojamos transporto priemones. Vienam tai gali buti 300km/h, kitam 30 km/h. - priklauso nuo igydziu & ka veikia vairuodami)

a

Zmogui netycia gazas uzsilauze turbut
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS