Iš poilsiavietės pavogė lauko pavėsinę | Diena.lt

IŠ POILSIAVIETĖS PAVOGĖ LAUKO PAVĖSINĘ

  • 7

Klaipėdos rajono policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl pavėsinės ir suolų vagystės.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad vasario 4 d. Klaipėdos rajone, Kairių kaime, iš „Kretingos miškų urėdijai“ priklausančios poilsiavietės buvo pavogta pavėsinė, stalas ir 2 suolai.

Kviečiame asmenis, turinčius reikšmingos informacijos apie šį nusikaltimą arba žinančius, kur šiuo metu pavėsinė ir suolai gali būti “apgyvendinti”, pranešti policijai telefonais: 112, arba 8-645-26344, arba 8-46-433507 (vyresnioji tyrėja Rima Paulikienė).

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

ina

nagus vagims nukapoti. Darome parka, sudesime kameras, paleisime 2 zmones saugoti. Issigime lietuviai, vagia visur: uzsienyje , Lietuvoje, parduotuvese ir miske .

kai kuriems

O tai kokios pavėsinės jūs tikitės gamtoje iš betono ir apipjautos statybinės medienos? Medžiagos ir išvaizda gamtoje ir turi būti artima gamtai, o ne daugumos jūsų gyvenamų Hruščiovkių daugiabučių tipo ...

AK

Kokybė ir autentika čia yra kuo puikiausiai. Kurti pavėsines iš stambių šakų miškuose yra tinkama, tai ir daroma - kitur Lietuvoje ir iš dar labiau išsišakojusių. Daroma taip gerai, kad net vagims seilė tįsta. Atsilaisvinusioje vietoje pats turi progą pasireikšti, užuot vien liežuviu malus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS