Savaitgalį Klaipėdos apylinkėse – girtų pasivažinėjimai | Diena.lt

SAVAITGALĮ KLAIPĖDOS APYLINKĖSE – GIRTŲ PASIVAŽINĖJIMAI

Vairuotojai vis dar nesibaimina sėsti prie vairo gerokai išgėrę. Be policijos pareigūnams įkliuvusių girtų vairuotojų neapsiėjo ir šis savaitgalis.

Policija praneša apie du Klaipėdoje ir Neringoje sučiuptus neblaivius, tačiau prie vairo vis tiek sėdusius žmones.

Neringoje neblaivus kelių erelis įkliuvo šeštadienio vakarą, apie 19.30 val.

Pranešama, kad kelyje Smiltynė-Nida, Neringoje, prie vietinės rinkliavos rinkimo posto, pareigūnai pastebėjo staiga sustojusį „Opel Vectra“ automobilį, kuris netrukus pradėjo važiuoti atbuline eiga ir atsitrenkė į automobilį „Audi Q7“.

Paaiškėjo, kad 1959 m. gimęs „Opel Vectra“ vairuotojas – neblaivus, jam nustatytas 1,76 prom. girtumas.

Dar vienas į savo ir kitų saugumą nusispjovęs neblaivus vairuotojas policijai įkliuvo sekmadienio paryčiais uostamiestyje.

Apie 3 val. policijos pareigūnams Vingio g. ir Smiltelės g. sankryžoje sustabdžius automobilį BMW, jo vairuotojui nustatytas 2,01 prom. girtumas. 1997 m. gimęs vairuotojas uždarytas į areštinę.

Portalas primena, kad vairuotojai, kuriems nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn. Už tai gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 3 metų arba administracinį areštą nuo 10 iki 30 su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS