Siaubas: gatvėje moteris talžė neįgalią senolę | Diena.lt

SIAUBAS: GATVĖJE MOTERIS TALŽĖ NEĮGALIĄ SENOLĘ

  • 68

Žmonės pašiurpę – garbaus amžiaus moteris vidury dienos talžė vežimėlyje sėdinčią neįgaliąją. Nelaimėlė galvą dengėsi delnais, bet aplinkinių pagalbos nesulaukė.

Melnragės bendruomenės gyventoja socialiniame tinkle išplatino vaizdo įrašą, kuris akimirksniu sulaukė daugybės reakcijų ir pasidalijimų. Internautė mobiliuoju telefonu užfiksavo, kaip garbaus amžiaus moteris stumia vežimėlį su neįgaliąja ir keiksnodama ją talžo delnais.

Pastaroji galvą dengėsi rankomis ir aimanavo. Atsekti vežimėlį stūmusios moters gyvenamosios vietos nepavyko, mat, ši visą laiką suko ratais. Nežinoma, ranką prieš neįgaliąją kėlusi moteris yra jos giminaitė ar tik prižiūrinčioji.

Filmuota medžiaga pasidalijusi internautė po kurio laiko išjungė komentarų funkciją po vaizdo įrašu, nes sulaukė klausimų, kodėl užuot ką nors dariusi tik filmavo.

Tiesa, moteris teigė, kad sudrausmino skriaudėją, tačiau esą ji drausminimų nepaisė – toliau keikė ir trankė senolę.

„Tai praneškite policijai, juk čia smurtas naudojamas“, – ragino feisbuke komentavusi Renata.

„Jeigu viešai šitaip, tai kas vyksta už uždarų durų?“ – retoriškai klausė Violeta. „Kas žino, kuo baigėsi, kur policija?“ – stebėjosi ir Mindaugas.

„Šlykštu, kad šitaip su senu ir neįgaliu žmogumi elgiasi. Gal pati kada sėdės tame vežimėlyje ir bus tokia pat bejėgė“, – svarstė Sandra.

Susisiekti su vaizdo įrašu pasidalijusia moterimi redakcijai nepavyko. Plačiau apie šį įvykį pakomentuoti sakė negalinti ir portalo kauno.diena.lt žurnalistų kalbinta Melnragės seniūnaitė Marija Kalendė. Ji tarstelėjo žinanti tik tiek, kad vaizdo įrašas buvo įkeltas į socialinį tinklą. Pašnekovė užsiminė, kad daugiau informacijos apie incidentą, tikėtina, galėtų turėti policijos pareigūnai.

Anot Klaipėdos policijos atstovės spaudai Andromedos Grauslienės, Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai patvirtino, kad rugpjūčio 12 d. 17.42 val. gavo pranešimą apie įvykį Melnragėje.

Po kelių minučių pareigūnams atvykus į įvykio vietą moterų nebuvo. Informacija perduota Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnams, įvykio aplinkybės tikslinamos.

Rašyti komentarą
Komentarai (68)

kaip parasyt apie GEROVE svelniai ir graziai ?

ka galima parasyt grazaus apie bauduva PSD laza ir politiku sukurta aferistu GEROVE ? .... nu nebent va : sende maksimoj nuolaida besibaigiancio galiojimo maistuj.... arba nuolaida abonementuj telefonuj, a nu da nuolaida degalinej kuri nedapila....viskas daba matuojama pinigu ir zmogiskumas ir meile ir santikiai ...vakaru koloniju kultura - biznis ir nieko asmenisko...kaip ponulis man moka taip as dirbu.... svarbiausia pakist sutarti ka prisplest man daug iskart ir greitai a visi kiti morales aspektai pox u j.... lietuva nuo seno vadinama mariju asaru zeme... todel normalu kad zmones cia verkia....

As

Reikia pas pastininka paklausti gal jis atppazista damas gal pensija nese jiems

Anonimas

Tegu seni Landsbergi priziuri. Liaudis plotu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS