Šilutę ir Tauragę vėl krečia padirbtų eurų skandalas bankomatuose | Diena.lt

ŠILUTĘ IR TAURAGĘ VĖL KREČIA PADIRBTŲ EURŲ SKANDALAS BANKOMATUOSE

Vakarų Lietuvos rajonuose vėl nustatyti eurų padirbinėjimo atvejai, pranešė Tauragės apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas.

Liepos pabaigoje buvo gautos Lietuvos banko grynųjų pinigų departamento ekspertizės ir techninio skyriaus specialisto išvados, jog bankomatuose buvę 100 eurų nominalo ir 20 eurų nominalo banknotai – padirbti.

100 eurų padirbta kupiūra buvo išimta birželio pabaigoje inkasacijos metu iš Šilutėje esančio bankomato Lietuvininkų gatvėje, 20 eurų kupiūra buvo išgryninta liepos pradžioje iš bankomato Tauragėje Dariaus ir Girėno gatvėje.

Taip pat praėjusią savaitę pranešta apie Tauragėje iš bankomato Dariaus ir Girėno gatvėje birželio pabaigoje išimtą padirbtą 500 eurų nominalo banknotą.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl pinigų padirbinėjimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Nestebina

Turėjau atvejį tokį - nunešiau įtartiną 20 eur. kupiūrą į DNB banką Klaipėdos Akropolyje(kai dar buvo) - turiu darbe aparatą tikrinimo - neptaleido, banke pabandė -nepraleido. Sako įnešk į bankomatą - PRIĖMĖ. Tai ,kad negalite būti tikri, kad gaunateiš bankomato tikrą kupiūrą.

Anonimas

Tu matai kaip kurwos bankininkai pasidaro lycnu pinigu. Kas gali ieiti i tuos bankomatus? Cia tikriausia sukciai pencininkai isnaglejo.?

Onis

Dabar viskas galima,nes niekas už nieką neattsako
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS