Skuodo rajono gyventojai įtariami narkotikų kontrabanda | Diena.lt

SKUODO RAJONO GYVENTOJAI ĮTARIAMI NARKOTIKŲ KONTRABANDA

  • 0

Klaipėdos apskrities policijos kriminalistai sulaikė asmenis, įtariamus užsienyje įsigijusius psichotropinių medžiagų bei kontrabanda atgabenusius į Lietuvą su tikslu platinti.

Kaip ketvirtadienį pranešė Klaipėdos apskrities policija, rugpjūtį Skuodo rajono policijos pareigūnai sulaikė individualią veiklą vykdantį šio rajono gyventoją. Asmens dalinės apžiūros metu pas jį rasta, įtariama, narkotinės medžiagos – kanapių.

Atlikus apžiūrą šio asmens automobilyje rastas didelis kiekis – apie 500 gramų – kaip įtariama, psichotropinės medžiagos – amfetamino bei kanapių.

Policijos duomenimis, 27 metų amžiaus vyras teisėsaugai žinomas – 2015 metais jam buvo pareikštas įtarimas dėl kontrabandos bei neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Šiemet jam pareikštas įtarimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Tęsiant tyrimo veiksmus gauta duomenų, kad psichotropines medžiagas minėtas vyras, veikdamas kartu su vienoje iš uostamiesčio įmonių dirbančiu anksčiau neteistu 35 metų klaipėdiečiu, užsisakydavo internetu iš užsienio valstybės. Šios medžiagos per kurjerių tarnybas buvo pristatomos į 35 metų vyro negyvenamą sodybą Skuodo rajone.

27 metų įtariamasis, buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, vėliau jam paskirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti, dokumentų paėmimas bei įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje. Kitam įtariamajam paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Už neteisėtą disponavimą dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu turint tikslą jas platinti baudžiama laisvės atėmimu nuo 8 iki 10 metų.

GALERIJA

  • Skuodo rajono gyventojai įtariami narkotikų kontrabanda
  • Skuodo rajono gyventojai įtariami narkotikų kontrabanda
  • Skuodo rajono gyventojai įtariami narkotikų kontrabanda
  • Skuodo rajono gyventojai įtariami narkotikų kontrabanda
Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS