Sukčių auka tapo garbaus amžiaus klaipėdietė: suokė apie padirbtus pinigus | Diena.lt

SUKČIŲ AUKA TAPO GARBAUS AMŽIAUS KLAIPĖDIETĖ: SUOKĖ APIE PADIRBTUS PINIGUS

  • 6

Uostamiestyje į sukčių pinkles pateko garbaus amžiaus moteris.

Kaip praneša Klaipėdos policija, rugpjūčio 6-ąją 17.20 val. į pareigūnus kreipėsi 81-erių moteris

Ji nurodė, kad prieš kelias valandas į namų laidinį telefoną paskambinęs neprisistatęs asmuo įtikino, jog ji neva sumokėjo už komunalines paslaugas padirbtais pinigais.

Netrukus į pareiškėjos namus atvykęs apie 25-30 metų, apie 1,70 cm. ūgio vyras įbėgęs į kambarį paėmė padėtus 750 eurų ir pasišalino.

Pradėtas sukčiavimo tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

O man nuojauta kužda , jog

sukčiai ir vagys turi padėjėjų tarp " padėjėjų " , kurios lanko senukus ir " padeda gyventi " . Jie/jos žino senukų adresus , telef. Nr. , " piniginius " reikalus, žino kaip senukas orientuojasi , kiek suvokia ....Žinoma daugelis padėjėjų padorūs žmonės , bet tarp jų ....Turiu kaimynę, kuri " padeda " senukams , tik ...žinant ją pačią ir jos " istoriją " , aš tokią net į butą bijočiau įleisti .

Anonimas

TAI IR PANASU KAD JAU TAMPA SUKCIU IR VAGIU IRSTVA!!!

Na taip

taupė vargšė normaliom laidotuvėm ar paskutinei ligoninei, nenorėjo užkraut vaikam išlaidų o susimaišius protui viską atidavė vagims. Mano galva, toki įvykiai liudija kad senoliai neturi jiems būtino artimųjų dėmesio ir žmoniško bendravimo. Bet koks gražiai šnekantis ar gerai psichologiją išmanantis sukčius iš tokių senukų išvilios ką nori... Na o policija ir tam tikros institucijos tik su pasigardžiavimu skelbia šiuos faktus. Kad atsirastų sakančių kad va pensininkai gerai turi, pinigų jiems užtenka..va kooookias sumas vagiams atiduoda..Shimon gaujai tas kaip saldus balzamas ant širdies - bus galima ir toliau didinti tik pagalbą Ukrainai ir karines išlaidas komisiniams sudams pirkt. Bet ne pensijas kelt Lietuvos piliečiams..GAUDYKIT ŠŪDMALIAI SUKČIUS! Jūsų nuopelnu /t.y. savo pareigos nevykdymu/ Lietuva greit vėl pavirs į banditų ir kriminalinių grupuočių lizdą kaip 90taisiais
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS